Weekend in the city

Jo, så heter Bloc Partys senaste skiva. Men det är inte detta rubriken syftar på. I helgen besöktes nämligen the capital of Sweden av Göteborgs coolaste rödrävar. Julia, Josefina och Karin påbörjade körningen mot Stockholm i gryningen, lördag. Brudarna, även kallade Julle, Palle och Cake såg med spänning fram emot en helg med innebandy i Globen (IKSU-Rönnby, Warberg-Täby) och party. Detta är vad som hände:

07.00: Klockan ringer och Palle och Cake vaknar för att serveras frukost av pappa Eriksson.

08.20: Cake och Palle hämtar upp Julle. (20 minuter för sent) Julle ligger som ett kolli utanför dörren och är bakfull. Cake kör första sträckan.

image93

ca 09.30: Vi passerar Jönköping typ. Vi hade som plan att stanna där och göra ärende på Systemet + käka men kom snabbt fram till att klockan var för lite - driver Cake har hållt en relativt hög hastighet.

ca. 11.00. Vi befinner oss i Norrköping (Svealands huvudstad som Cake trodde att Palle sa, men nej, det är det visst inte) Besök på Donken + Systemet var det som skulle hinnas med.

På donken:
Julle: Jag tar också en McFeast.. och en sån där äppelpåse!
Kassörskan: Fruktpåse.
Julle: Ja just det.

Efter donken försöker vi lokalisera Systembolaget i Norrköping. Vi utforskade gator och torg och till slut såg vi något som verkade vara the place to be, en gata med massa affärer. Där fann vi ett parkeringshus som verkade vara vårt enda parkeringsalternativ. Julle springer till parkeringsautomaten för att stoppa i mynt. När Palle och Cake kommit ur bilen ser man Julle stå och banka på automaten. Vi går dit för att kolla läget: Mynten har fastnat i automaten, två på rad! Det är då Palle får en snilleblixt: "Jag kan pilla ut dom med mina brillor!" Resultatet ser ni nedan.

image94

Brillorna fastande och kampen för att få loss dom var ett faktum! Efter X antal minuter lyckas Palle få loss dom med ett sugrör. Nästa problem blev att hitta utgången från parkeringshuset, vi gjorde inte det så vi gick ner där bilarna kör. Sen fick vi uträttat våra ärenden och Palle kunde köra vidare mot huvudstaden.

image96

12.30: Vi har långt kvar till vårt mål och kommer missa en hel del av matchen som börjar just 12.30.

13.30: Vi siktar på att hinna till tredje perioden.

Här har jag slutat kolla klockan. Vi hann precis lagom till tredje perioden och såg därmed det viktigaste i matchen :) Väldigt bra planering måste jag säga.

Våra platser... Herregud, högst upp längst bort, ca 70 trappor upp. Julle var den som fick lida mest med tanke på hennes bakfylla.

Vi lyxar till tillvaron med lite candybites, glass och kaffe.

15.30: Herrarnas match börjar. Oerhört spännande.

16.15: Periodpaus. Julle somnar på plats.

image95

Vilken syn :)

17.30: Warberg står som vinnare. Vi står som festsugna och påbörjar sökanded efter Jeddans residens. Detta var inte det lättaste. Cake missade att säga till vid avfarten pga. fel uppfattat namn på avfarten. Julle fick ta över guidningen och vi hittade på ett kick.

Här börjar vad som kom att bli en fullkomligt galen utekväll... Det är dumt att säga för mkt om den än så länge! Något jag sagt förut och som jag säger återigen - och nu ska jag verkligen hålla detta - aldrig mer tequila!!! Det blir man totalt knäpp av. Aldrig mer.

Dagen efter... Oh man. Ont lite här och var. Spillde juice. För lite sömn. Illamående. Åt en god baguette. Bilresan hem - jodå, man va på alerten. Såg varenda skylt för enkelriktat, såg varenda bil framför, beställde mat i drive-in på rätt ställe.... Eller inte.

Kommentarer
Postat av: Sars

hahahaha.. men asså.. HAHAHAHAHA

härliga livet! Norrköping med spårvagnarna.

Postat av: pallee

Haha...tänk att det inte blev mycket snack om efterfesten på annexet...kan hända att en viss Cake somna inne på the tjottaheitiii...mohahaha!!

PÖssi

2007-04-26 @ 16:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback