.

Frukost, kaffe och rapé. Försöker känna peppen, men den finns inte. Fiddeveckor framför mig. Jag önskar jag hade en fjärrkontroll som styrde mitt liv just nu. Jag hade snabbspolat fram till 31 oktober - uppgifterna genomförda och hemtenta inlämnad. Dessutom hade jag varit omgiven av danska, öl och beats. Så om någon undrar varför jag är en fidde så är det för att jag går på snabbspolning. Jag gör det bara.
...

F.F.F.

De tre F:n är hysteriska. Den här dagen har varit hysterisk. Och jag kommer leva länge på den här helgen. :) Hörde jag fiddedejligt? Jäe. Imorse blir jag väckt av Gnor, aka Spår 2, aka min ringsignal och det är Sanna P som ger mig ett samtal ang. roadtripen till Borås. Tiden för samtalet var inte ok då kvällen blev sen och sömnen rubbad av diverse grogg, shot, vin och öl som på något sätt pumpats in i min kropp. Runt 11.00 kommer dom, de tre musketörerna som spenderat natten i Partille, gåendes uppför Vidblicksgatan. Looken är fräsch. Stämningen är god. Vad jag inte räknade med var att se:

1. Sanna P bärandes på en katt i bur.

2. Frida bärandes på en toalett, tillhörande ovannämnda katt.

Jag satt dubbelvikt på en bit mur! Bruce, som är kattens namn, skulle få följa med till Borås för att stanna. Man kände Sannas separationsångest inför avskedet. Hennes ögonsten, den lille schitzofrena hårbollen och hon själv kommer inte att ses på en vecka. Han var stencool i sin bur. :)

En mosbricka, en kvart av en fotbollsmatch, en pizza, cola, en powernap med en elefant och en syrsa senare finner jag mig själv på Borås resecentrum med Sanna för att åka västerut. Beräknad ankomsttid för tåget? 35 minuter efter avsatt tid. Tur att vi var i tid!! Fidde.

Med redan köpt tågbiljett var bitterheten påtaglig. Men eftersom Sanna är en doer (och har mig som elev i ämnet "just do it") tog hon med mig till härliga buss 100 och vips, så åkte vi mot hemmet, via alla småvägar i Bollebygd. Inte ok. När vi sagt hej då på centralstationen får jag följande sms av Sanna:

Bara för man har haft en ba dag så får man igen det nu eller? Först inget tåg och nu står jag och väntar på min buss i 28 min... 28 min Cake. Fy Fan Fise.


Hahahahahahahahahahahahahaha! Att Sanna hade dålig karma ikväll gjorde min ännu roligare. Fy Fan Fise är det bästa på länge. De tre F:n. :)
...

Once upon a time..

Hittar inte den bästa instrumentala mixen, men denna duger mer än väl. :) Älska pianot.



Once upon a time (Original mix) - Moss & Szade Feat Audrey Valorzi.

...

Nu kan jag inte sluta. :)



Feels like fire - Players Please.



Happy memories.
...

Fin och go och sånt.

En liten trip down memory lane.



Dreams (Tocadisco remix) - Deep Dish.
...

Sunchyme.



Sunchyme - Dario G.

Underbar :)





.ikindofmissu.
...

Lack of involvement.

Har ett projekt i luften som inte går så bra som det borde. Inte heller går skolan, huvudet eller upprustningen av mitt crib som jag vill. Tiden räcker inte till. Energinivån är för låg. Jag går på sparlåga parallellt med hyperventilation kan man säga.
...

Lame.

Nu, på min första snooze för dagen drömde jag att jag träffade två karlar för första gången, skulle ta i hand och sånt. Kille nummer två var bara för lame! Han tog inte tag ordenligt i handen utan där låg den, som en förlamad säl min i min framtass. Skitäckligt! Lär man sig inte att ta ett fast handslag när man är liten?
...

Jean-Jaques.

Vilken boost jag får av mina vänner ibland. :) Igår samlades en tapper skara i min enkla boning. Innan dess hade jag suttit på KTB och läst samt diskuterat franska revolutionen och diverse äldre filosofier. BRA CAKE! Som sagt, samling hos mig och intag av mat. Medan middagen sjönk smög Sara in i köket och norpade ett par vinglas som hon fyllde med rosévin som hon lagt in på kylning innan middagen. Och hej vad det gick! Danska var återigen kvällens tema...och källsortering!

Cake: Jag har börjat källsortera!! *stolt*
Mirja: Jag går inte ut med soporna.. *lite, lite skamsen*

Idag är jag woman on the run och har i smyg åkt hem till min trygga bas i Mölnlycke. Mamma kommer bli glad när hon kommer hem. :) Här snyltar jag på kaffe, powernapar i soffan, går igenom digital-tv-utbudet och håller utkik efter saker som mamma och pappa kanske inte längre behöver och som de säkert vill skänka till mig. T ex:

- Nordsteds Skandinaviska ordbok (svensk-norsk-dansk)
- Wasa havreknäcke
- Sandpapper
- Gem.

Nu ska jag kasta mig över mitt artikelkompendium!

Ciao.
...

Nej.

Det funkar inte just nu. I min skalle händer det märkligaste, och jag kan inte kontrollera det. Inte heller sätta fingret på det. Och på tal om något helt annat fick jag sms nu, och när jag skulle ta telefonen med min vänstra hand ifrån min hylla, slant jag och telefonen flög precis RÄTT IN I DATORN. Konstigt att min tekniska egendom går sönder?

Men som sagt, finns människor som dyker upp i huvudet och klamrar sig fast. På både bra och dåliga sätt. Bra för att människorna är i regel bra om de lyckats nästla sig kvar. Dåligt för att jag inte vet hur jag ska hantera det. Skit samma. Jävlaskitfanhelvete säger jag åt allt just nu. Bitter - ja. Förbättringspotential - hope so. Fuck it.
...

Back in biz.

Jag vandrar numera dagligen mellan Vidblicksgatan och Sprängkullsgatan aka. GU vid Haga. And it feel so right, som Jetlag säger! Grabbade tag i lite kurslitteratur idag av en gammal class mate som ska få klirr på sitt konto. Samtidigt som jag igår kväll fick ett phone call ang. kursböcker till Naturvetenskapligt basår. FRÄSCHT!

Empire of the sun och jag funkar sjukt bra ihop alla dagar i veckan. Likaså är jag och Madonna homies at the moment!



Celebation - Madonna

...

Hyfsat farlig att bo själv har jag märkt då jag inte har plåster i min lägenhet! Alldeles nyss inträffade en mindre olycka - jag slant med rakhyveln och en stor bit skinn lämnade min ankel. Till en början syntes bara nån sorts pigmentfläck, men LURAD!! Två sekunder senare ser jag en flod av blod rinna hastigt nerför min tass. Som substitut till plåster fick jag ta till plan B vilket fick bli toalettpapper.

Jag tror att det har slutat blöda nu, och då är det dags för mig att sätta tänderna i "I skuggan av framtiden" av Sven-Eric Liedman vilket verkar innebära modernitetens idéhistoria. Suck?
...