Touch me.


Stunder.

En busshållplats och en buss ett par dagar i veckan. Det ger mig några av mina bästa stunder. Det verkar kanske inte så speciellt.
Men för mig är det det.

You know me better.


Soul meets body.


Fuck it.

Skiter i det här nu. Fuck allt.

Off off OFF with your head!

Dance dance DANCE 'til you're dead! Älskar Karen O. Ska man defineria begreppet "fierce" kan man sätta henne som synonym.



Heads will roll (A-Trak Remix) - YeahYeahYeahs.
...

Jag har den pågående veckan känt mig allt annat än pigg och alert. Ungefär som en obefogad baksmälla där hjärnan inte alls kopplar så som den bör. Mitt intellekt kan jämföras med en 12-årings typ. Dags för operation embrace.
...

"A slap in the face, in the face for you now, just might do now."

Memories from the past - ett musikaliskt mästerverk. :)



Leaving so soon? - Keane.

...

Talande låt, jamenvisst. Äckligt mycket kärlek ligger begraven i denna bit. Fabulous :)
...

Nirvana.

Tror det är ungefär såhär det känns att nå nirvana, att lämna livet för ett ställe utan tid, krav och tanke..



Glow - Cirez D.

Den mannen är lätt Sveriges största musikgeni... och H. Hellström förstås. Men Prydz har så många bottnar, så många bra sidor. Glow trollband mig tidigt, och varje gång jag lyssnar inser jag hur fantastisk den är. Helvetesjävlaskit säger jag åt såna här musikaliska gåvor. Music Matters.

Se dig igen goddammit.



Se dig igen - Petter feat. Kaah.

...

Sämsta pluggdagen idag på länge. Och då är det grupparbete det gäller.. illa! Hetsplugg alt. ingen träning är alternativet. Fisefan. Slutspurten nu, men är jag känd för att ta ut mig till max? Just det.. Men fine, externaliteter - here we go.

Riv muren och se mig igen.
...

Småstadsmentalitet.

Jaha, då var vi igång igen efter den fruktade tentaperioden. Den gick löjligt smärtfritt, vilket förmodligen kommer synas på resultatet sen... Fisecake med obefintlig framförhållning. Så kan det gå! 13 februari smäller det igen om det går åt skogen. Vi säger så.

Tog en kort promenad på 10 minuter idag för att känna Kapellplatsens puls... vilket resulterade i en skyhög puls på självaste Cake. När jag kämpat mig upp för Vidblicksgatans förbannade backe längtar jag efter hissen då 4 trappor inte är askul att traska upp för. Nähä, då är det nån fise som ska flytta in som abonnerat hissen. Jag stapplade in i lägenheten, lökig, snorig och flåsandes.

Pappa och syster hämtade upp mig kvarten senare och vi åkte till min gamla hemmaplan för family time och dinner med övriga 2/5 av familjen. Frid, fröjd och mys fram tills politiken serverades på bordet. Generationsskillnaden mellan föräldrar och barn märks, liksom de olika representerade livsstilarna hos oss barn. Vi var två mot tre kan man säga. Kaos och oförmåga att diskutera hos VISSA i familjen. Suck. Men det är väl så det ska vara antar jag.. Det är i de mest kärleksfulla familjerna man kan bråka och sedan vara best pals fem minuter senare. Eller nåt! Var iallafall kul att träffa mina älskade päron och avkomma.
...

K to the T to the B.

Som alla andra studenter sitter jag och hetspluggar på KTB. Det har varit en kamp om platserna i de tysta läsesalarna idag. Jag hade tur att få en mycket belåten plats där jag intog kunskap om EU:s gemensamma utrikes- och säkerhetspolitik och det låga valdeltagandet i valet till Europaparlamentet. Det var en riktigt gemytlig stämning som rådde på biblioteket. Hade kunnat sitta där till stängningsdags, men när magen börjar ge ljud i från sig blv situationen ohållbar och jag tvingades traska hem och slänga ihop en liten tomat- och kikärtspasta. Nu är jag mätt, trött och har av någon anledning hamnat i sängen. Låt mig ligga här! Låt tentan bara vara ett dumt skämt så jag kan återgå till mitt liv som slacker! Men det är nog inte så...

... KTBs fördel är i normala fall dess öppettider. Men just nu, runt jul och nyår, har schemat ändrats till de morgonpigga och intensivas fördel. Jag kom verkligen inte upp tidigare än 9 idag vilket innebar läsning från kl. 11.00. Och nu stänger det kl. 17.00... värt att gå tillbaka för läsning i 1,5 h? Vart ska jag annars ta vägen? Får jag något gjort hemma? Hinner jag med en p-nap?

Jag tror på te. En kopp te och sedan utforska möjligheterna för ekonomiska biblioteket alt. Stadsbiblioteket. Pedagogen kanske har öppet längre? Så många frågetecken.... och jag är inte ens stressad.

Det kommer synas i tentaresultatet. Fuck it.
...

Ekonomisk kris och en ny princip.



Drinking in L.A - Bran Van 3000.
...

Tim Bale.

Tim Bale är författaren av den nätta boken à 370 sidor som ligger bredvid mig i sängen. European Politics, A comparative Introduction har en tendens att förbli i den position den nu är, stängd och fin på utsidan. För varje gång jag sökt en vacker insida har jag gått lottlös. Bale har inte riktigt orkat avgränsa sig. Enormt mycket information om väldigt mycket i en ensam bok. Det bör ha gått att strukturera den bättre. Den är för maffig helt enkelt. Men intressant...paradoxalt nog.
...

Kanalerna på min television är nu sorterade i nummerordning tack vare Selma B. Det var på tiden men jag har verkligen inte orkat lägga min värdefulla tid på det. Nu när det är gjort känns det lite mer struktuterat i mitt liv. :) Keep it coming..
...

En hand på mitt ömma huvud. Det är vad jag behöver.
...