Oh, I wish it could last.

Fyfanfiddefise. Allt som är fint i livet plus Sam La More.



I Wish It Could Last (Hook and Sling Remix) - Sam La More.


Fina saker känns ibland för fina. Räcker kärleken till?
...

Obeskrivligt.

Vänskap utan gränser - när man åker runt halva jordklotet för att hjälpa varandra.



Love you.
...

Makeover.

Min kära bock, som ännu inte har något namn, har idag fått en liten makeover. (Nu saknas en bild på hur han såg ut innan, men det är inget att göra åt!)

Voila.



Han hade alltså en mycket skev behåring på hans högra kind. Detta rättades enkelt till med saxens magic.
...

Indoor games.

Spelat Betapet ikväll och jag led ett fruktansvärt nederlag som slutade i en förkrossande förlust. Jag är skitdålig på ordlekar. Däremot är jag ganska bra på tetris. Och plockepinn.

Jag hör hur regnet smattrar på fönsterrutan, och det optimala nu hade varit att ha en öppen spis, massa filtar och kuddar. Jag skulle ha flyttat undan alla grejer i fönstret och hoppat upp där, bland massa filtar och kuddar och tänt mig en cigg och hällt upp ett glas rött. Nu nöjer jag mig med c-vitamin i brusform och sängen medan jag väntar med spänning på att se hur det fungerar med film i mobilen.

Såg "Gamer" idag... det var intressant. Människan bakom manuset har förmodligen inte lämnat tonårsrummet särskilt många gånger utan valt att se datorn och tvn som den verkliga världen. Se inte filmen. Och för guds skull, spela inte så mycket datorspel.
...

ACE!

Och nu lyssnar han på "The sign" med Ace of Base. Det gillar jag :)

Upstairs.

Grannen ovanför mig lyssnar på "It must have been love" med Roxette. Tyydligen är det rätt lyhört här.. men jag dör inte av det!!! Fise.
...

Hej :)

Ibland kan något som inte verkar så speciellt ändå göra stordåd. Det är de små detaljerna som gör det.

Hej :) Hur mår du?


...

Djup.

- Snake, du är så djup.

Ja, jag är nog rätt deep. Dessutom älskar jag deep house. Här är en guldklimp som jag vaskat fram.. Ganska djup, väldigt minimal.



Positive Education (Fergie's Just For Preassure Mix) - Slam.

...

För mig är att vara djup när man utan ord kan förstå en känsla. Eller genom väldigt få ord kan tolka helheten. Det är en ganska fin upplevelse. :)
...

Paraply-y-y-y-y-y.



I en stad som Göteborg, där vädret uppfyller alla de krav som finns med på listan över outhärdigheter, kan det vara bra att äga ett paraply. Regnet har fallit oavbrutet från skyn och en höstpromenad slutar alltid med att jacka och byxor hängs på tork. Detta trots att man har ett paraply i sin ägo! Varför detta? Jo, det slutar nämligen inte med regn på denna vedervärdiga lista. Bor man nära kusten drabbas man allt som oftast av stormbyar utan dess like, vilket medför att regnet utgör en horisontell vinkel. Regnet letar sig alltså in under paraplyet. Det vi då står inför här är att vinkla paraplyet så det blir som en sköld som motar bort regnet. Här kan man tro att vi besegrat vattnets makt, men vår fiende är slug. Blåsten är inte feg, utan testar gärna gränser och byter riktning och söker nya vägar, allt för att göra det jävligt för oss skogsmullar. Och det är här paraplyets roll är utspelad. Regnet letar sig in undet vår regnsköld och blåsten grabbar tag om den lilla tygbit som är fastspänd på några klena metallstickor. Paraplyet varken håller oss torra, eller håller sig själv helt. Det är här vi människor som vistas utomhus gör ett val - antingen låter vi paraplyet ligga kvar i väskan tills en regnig sommardag, eller så trotsar vi blåsten och finner snart att vi lika gärna kan kasta det trasiga paraplyhelvetet i närmsta soptunna. Ta en promenad i Göteborgs stad en dag snart, och se vad jag talar om.

// En lunchobservation av Slow och mig.

letssingit.com/cake

Jaha, då var man levande uppslag per sms också.

"Cake, vad heter den typ lugna låten som du och Mina gillar tror ja. Den e gammal o de sjunger typ danger..lalala in the niiight? Haha o typ shadow..?"

Piece of Cake säger jag då!



Don't Stop Believing - Journey.


Anytime Sanna P! ;)
...

Ett ljus i mörkret.

Har investerat i två nya lampor och mängder med värmeljus, men fortfarande är det mörkt 24 timmar om dygnet. Dessutom behöver man inte längre duscha eller dricka kranvatten då all världens vatten faller från skyarna at this very moment. Out and embrace. Och jag har kommit fram till att inte ens innesittarvädret får mig att vilja sjunka in i skolböckerna. Min Numark ger mig valpögonen och vill inte samla damm, gymkortet försöker lite med samma grej, men jag faller inte för den lätta.

Det som är mitt ljus denna novembermånad är:



In The Air (Axwell Remix) - Tv Rock feat. Rudy.

Den är som en liten lussekatt i december! (Med saffran).

Rotade igenom kaoset i iTunes häromdagen och fann ett gammalt guldkorn av Tristan Garner. Jag älskar den snubben!



Last Forever - Norman Doray & Tristan Garner feat. Errol Reid.


Vilket leder oss in på Garners andra mästerverk. Han är sjuk. :)



Give Love - Tristan Garner.



Gypsy Woman 2009 - Tristan Garner vs Crystal Waters.

Gypsy Woman är feeeet asså. Damnshitmygod.

Back to farbror Eklund och Harford.
...

Stompin'.

Pulsen är viktig som vi alla vet. Och hjärtat är ju källan till detta mysiga bultande. Men i vissa fall tror jag det krävs mer än bara syre för att hela apparaten ska fungera.

Och vi vet alla vad det är - kärlek och house. Kärlek har jag dock upptäckt är lättast att hitta i housen. Så, vi nöjer oss med att säga house.



Disco Stompin' - DJ Spen.



Rock, paper, scissors - Fukkk Offf.

och inte minst..



On Off - Cirez D.


On off ger mitt hjärta puls. Fick sjukaste boosten av den tidigare idag och insåg en sekund senare hur jävla bra livet är. Thanks to this filthy beat. Jag vill leva i en on off-låt, på repeat, 24 seven. Cirez D/Prydz/Pryda... vad han än tar sig för blir det ta mig fan överjävligt bra. Det är On off och Melo som detta året klappat hårdast bakom mitt bröstben.

Kärlek = House = Puls.
...

Jag måste flytta.

Vi alla vet att man inte kan lyssna på bra beats med dåligt ljud. Och med dåligt ljud menar jag typ radiohögtalare, en gammal bilstereo, radioklocka osv. Det måste vara ett skarpt, fett och framförallt - högt ljud. Min granne som bor i lägenheten nedanför mig verkar ha missat detta helt. Jag har tyckt mig se två unga Hultsfredsdamer sitta på balkongen med varsin cigg, en grupp av människor som i mina ögon tänker som jag - att musik ska spelas jävligt högt. Har bott här i drygt 2 månader och spelat på gränsen på mina högtalare då jag inte velat bli vräkt i ett tidigt stadie. Är fortfarande rätt försiktig med att spela högt, speciellt på kvällen. Men mitt på dagen... kan en människa få lyssna på lite musik på högre volym än biblioteks-lounge??!! Visst, min baslåda är ganska fet, men det måste den vara när man lyssnar på house och andra bra beats!

Vid två tillfällen, idag runt 11.00 och i förrgår ungefär kl. 16.00 har jag lyssnat på en helt ok volym, men ändå så man får bra bas i låten. Då går grannjävlen lös totalt och försöker riva taket med okänt föremål, vilket jag misstänker är en sopkvast.



Work (Aka. Broomsticky song) - Masters at Work.

Hallå, vad har hon/han för problem??? Överdimensionell hörsel eller? Jag kan förstå om klockan hade varit kvällstid, men nu är det mitt på dagen, fitte. Och när det dessutom är lördag idag (festandets dag) så tycker jag varje människa har rätt att kräma på lite! Jävla idiotjävel säger jag till grannen. Och jag undrar om hon/han kommer skvallra för värden och alla andra grannar. FYFANFISE. Hade grannen knackat på hos mig idag hade jag gnidit in mina koppor på vederbörande. Helst hade jag stuckit hål på huden så jag säkert vetat att grannen blivit smittat. Burn in hell, bitch.
...

Wicked Vattkoppor.

Här har man haft en AMAZING helg i ljuvliga Köpenhamnski. Erick E var solid, Morten Breum var fedt, Mr White var KUNG, Axwell & Ingrosso var sjuka som vanligt och Tocadisco var bättre än i mina drömmar. Men bäst var mitt crew. Jag saknar er! Man kan inte sätta ord på vad det är man genomgår, det är en känsla. En feeling (fidde) som gungar runt i kroppen.

I Danmark passade vi givetvis på att dricka Carlsberg och Tuborg, vilket resulterat i sänkt immunförsvar och i mitt fall VATTKOPPOR. Tydligen räckte det inte att jag hade det när jag var kid, utan jag ska tydligen vara en av de få som får samma skit igen. 22 år gammal och fylld av koppor. Fierce.


...