Klassiker

Detta kan jag om innebandy. Uppsats av Caroline Andreasson

 

I Innebandy använder man en klubba och en boll som är ganska luftig. Man har inga skydd. Men vissa använder skyddsglasögon. På planen är man 8 6 st med målvakt. Målvakten har onödigt mycket skydd för den luftiga bollen som känns ganska ofarlig. (Kanske inte om någon skjuter riktigt hårt.) På de flesta innebandygrejerna står det Zone, vad det nu e. Och X3M. Det känns som att innebandyvärlden försöker göra sig coolare än vad de är. Sedan vet jag att varenda gång någon gör ett mål springer alla fram och dunkar honom i ryggen. Det vill säga att även bänkvärmarna får en omgång konditionsträning vid en målrik match.

Skrivet av Carro Andreasson, en från gymnasieklassen. Sjukt kul. Hon själv åker teamåkning - konståkning - skridskor - ja ni vet. Frågan är vilken sport som är coolast?


Hade du velat jobba på samma ställe som hon?

Bara för att jag igår skrev här på bloggen om att jag börjar tappa gnistan på jobbet fick jag en flipp idag. Jag ska inte ljuga och säga att jag gjorde hela chefs-trojkan stumma, men jag lyckades få ihop några sidor! Yay me.
Detta gav mig känslan av karriärskvinna och jag kände för att glänsa...
Det i sin tur resulterade i att jag idag på personalmötet höll presentation om mig själv där jag drog till med lite hederligt rövslickeri :
"Bla bla bla... jag läste ekonomi och markningsföring på gymnasiet och det är det jag är intresserad av..."
Mm eller hur var det nu?

Resten av dagen gick dock inte lika lysande som den gjorde på förmiddagen.. Jag räknade ner tiden de sista tre timmarna!

Utav detta kan jag dra följande slutsats:
* Jag är opimistisk och arbetstrogen på morgonen/förmiddagen.
* Jag är en dålig medarbetare på eftermiddagarna.
* Jag arbetar hellre intensivt i två timmar än slö-knappar lite på datorn utdraget på åtta timmar...
* Min chef och jag har samma musiksmak vilket gör att jag kan leka DJ.
* Jag gillar marknadsföring, men till en viss grad.


Efter jobbet åkte jag och Sars till Allum och skulle köpa present till Aronsson som fyller 20 imorgon! (Ja jag vet, HELA min vänskapskrets fyller i januari, februari eller mars, typ) Trots ett avundsvärt engagemang (?) lyckade vi inte hitta den perfekta presenten. Detta ska istället ske på någon av veckans återstående dagar. Aronsson är sjuk och kunde inte bjuda hem oss imorgon på den stora dagen, därför får hon få sin gåva en annan dag.


Tänk om man kunde få minst 10 timmars sömn varje natt.....

To sum up:

- I helgen har jag varit iväg med mitt kära lag i den norra delen av Sverige på innebandyärende. Det som i fredags började som en kanonkul helg slutade tyvärr inte på bästa sätt. Ett ynka poäng att flagga med känns ruttet.

- Mitt nya yrkesliv börjar tappa gnistan / Jag börjar tappa gnistan på jobbet. Kontorsarbete i all ära, roligt då och då.. men jag tror jag är skapt att arbeta i en aktiv miljö där människor är omkring mig (dock ej barn).

- Jag har storslagna inköpsplaner som begränsas av min blygsamma ekonomi.. Det jag behöver köpa är; 1. ny mobil, 2. iPod video, 3. digitalkamera.
Detta skulle i runda svängar gå på en sisådär 6 papp vilket är några kronor över min tillåtna spenderingsbudget för tillfället.

På lördag fyller min vapendragare Marcus the big two-O, 20 bast. Detta ska självklart firas, för hans del kommer det bli en del ass-shaking, men för yours truly blir det lite lugnare. Big game on Sunday.

Har nu suttit här och klämt ett par turkisk peppar och detta min vänner får konsekvenser. Jag är förbannat törstig och det sista jag känner för nu är att springa och hämta dricka. Men det kommer jag göra ändå.

Jag har för övrigt känt mig bakfull hela dagen med tanke på allt bussåkande i helgen. Har redan powernapat en och en halv timma idag + sovmorgon i morse. Tänker snart dra mig tillbaka och sova som en gris är det ENDA jag tänker göra.

Dilemmat är att "Ett herrans liv" börjar fem i tio... Jag som gillar Filip & Fredrik. Fredrik är så jäkla het. "Mm I like."

DCFC

Mina gudar, Death Cab For Cutie:


dcfc

Jag kan inte riktigt beskriva vad det är som gör att jag verkligen älskar Death Cab.. När jag lyssnar på dem känner jag mig samlad och lugn. Ben Gibbards röst är den mest otroliga jag någonsin hört, en sann upplevelse. Det är nästan sjukt hur man efter en av deras låtar kan känna "men shit, så jävla sant". Man tror varenda ord som sjungs, varenda ton som tas, varenda slag på trumman, varenda ackord som spelas. Det är ÄKTA.  Om man pratar om musikaliska genier ska man definitivt nämna Deth Cab For Cutie. De är verkligen egna och har visat mig nya dimensioner av musik. Tack för det.

Marcus

Starcke

Mannen på bilden har en riktigt vass blogg! Han skriver riktigt bra och för oss som känner Marcus är den sjukt rolig! Han får mig att le stort.

starcke.blogg.se

Kinesiskt

Idag blev det en lättare middag av det kinesiska slaget. Syrran som bor i Skåne är här på besök och hon hade längtat efter knaperstekt biff i sötsur sås. Därför slog vi på stort idag :)

Jag har även agerat hundvakt åt Buddy, he's a crazy dog. Man blir glad bara av att se honom.

GÖTT att det är freitag imorgon och att vi ska på minisemster med laget. Ö-vik och Falun borta bordar gott..

TRÖTT blir jag på mig själv för att jag köpte en för stor plugg till mitt hål i örat. "Två millimeter mer eller mindre är väl skit samma?"

RÖTT är mitt öra efter att ha försökt få in den för stora pluggen i mitt hål i örat.

The search continues.

White Stripes och snö!

Med tanke på gårdagens önskan om plusgrader och vindstilla kan jag meddela att så blev icke fallet idag. Jag vet att tanken var alltför optimistisk men när man har ett utomhusuppdrag som jag hade idag vill man helst att solen ska steka. Det var alltså åtta minusgrader, snöfall samt blåste X antal m/s i morse. Jag var nära att avlida när jag fick höra nyheten av mamma. Fort som fan tog jag på mig mina läckra långkalsonger och en tjocktröja. Jag lånade även mammas skinnhandskar, tog på en mössa och dunjacka och satte mig i bilen.


 

Innan jag kunde köra iväg fick jag ställa mig i en snödriva och skrapa rutorna samtidigt som det snöade in under tröjan. När det var klart satte jag mig i bilen och insåg när jag skulle backa att bakrutan var täckt av snö. Ut går jag och borstar bort snön och skyndar mig in i bilen. Eftersom jag har bråttom slår jag i mitt huvud i biltaket och får skitont och svär över det. Sen backar jag ut på gatan och ska köra iväg. Med tanke på dagens ouppmärksamhet har jag även missat att ta bort snön som täckte den sidan av bilen jag inte såg när jag satte mig. Ut springer jag i kylan och sopar bort snön och in i bilen igen. Sen gasar jag iväg och sätter på värmen.


 

Jag hinner inte ens komma utifrån Mölnlycke innan jag skådar en kö på sisådär 500 meter (vilket är oändligt i Mölnlycke). Visst, ok tänker jag och njuter av att värmen äntligen har kommit igång (i vanliga fall dröjer det tills jag redan är framme vid jobbet). Köbildaren denna morgon var en rondell. När man väl kommit igenom den kunde man växla upp till fyran igen!


 

Glädjen var kortvarig med tanke på att hela riksväg 40 var en enda lång kö. Bilar hade åkt av vägen och jag blev imponerad av de människor (som förmodligen också var stressade till jobbet) som stannade och hjälpte de som hade fått fel på bilen. Jag hade ändock rätt trevligt i bilen tack vare ”morronpasset i P3”. Resan som brukar ta en kvart tog idag en hel timma.


 

Min utomhusvistelse på jobbet bävade jag för men det gick rätt smärtfritt ändå. Blåste in ett hekto snö innanför tröjan vilket var lite obehagligt, men bortsett från det…


 

Nu har hela arbetsdagen gått och jag ska snart bege mig ut kylan och köra till träningen. Undrar verkligen om det mycket köer på vägen dit!


 

Tillvaron idag har verkligen blivit nästintill lyxig eftersom jag hade med mig White Stripes skiva Elephant. Obeskrivligt bra.


Om avsked

Idag var en dag i sorgens tecken. This is why...

Jag pratade med Elin i morse när jag hade vaknat. Hon höll då på att fixa och dona med packning och sånt eftersom hon skulle åka till Australien idag på eftermiddagen. Hon hade en hel del att hinna med innan planet gick (denna tjej är Mölnlyckes mest ökända tidsoptimist) och det fick bli ett kortvarigt samtal. Hon ska vara borta i två månader vilket egentligen inte är så jättelänge men ändå trängde sig tårarna fram. Det känns sjukt att någon man har pratat med varje dag i flera år och träffat minst ett par gånger i veckan ska till andra sidan jordklotet och inte finnas här. Kommer sakna dig jättemycket.

Precis samma sak har hänt när vi tog farväl av Louise innan hon åkte till USA och när Fanny åkte till London. Likväl när Sissel åkte till Thailand idag (hon är dock bara borta i en månad) kändes det ledsamt. Men det är hemskt vad ett avsked känns i hjärtat.

Idag tog vi även avsked av mormor Iréne. Jag bävade inför händelsen eftersom det var jobbigt nog att bearbeta att hon har gått bort. Men nu är det skönt att det är över och att hon fick en fin begravning. Känns rätt tomt. Så fort dom spelade "du är det finaste jag vet - sången om friheten" brast det totalt. Jag kände mig ganska lugn och samlad innan i kyrkan men när den kom... oh man det gick inte att hålla imot. Nu ligger hon iallafall hos morfar Tage nerbäddad under otroligt många och fina blommor. Hon förtjänade det finaste.

Ett glädjeämne denna dag var en sketch jag hörde på radion. Inblandad var chokladasken "Merci" och dess känsloladdade innebörd. Jag hoppas alla får höra den för jag kan inte återberätta utan att förstöra det roliga!

Ett annat lite "mindre" glädjeämne är att min syster Jennys kamphund Buddy är här på besök. Han är en brun labrador på 14 veckor. Alltså ingen kamphund men han har en förkärlek till att gnaga och bita i folks händer. Anledningen tror jag är att han håller på att tappa mjölktänderna. Förutom att han är helt galen är han faktiskt väldigt söt. Att Jenny är här är också roligt :)!

Imorgon är det dags för kneg igen och jag hoppas innerligt att det är plusgrader och vindstilla eftersom jag ska vistas utomhus på förmiddagen. Jag är löjligt känslig för kyla..

KUL

Om någon hade sett mig nu... ligger under täcket som ett enda stort kolli och hoppas på att någon smart person ska uppfinna ett mirakelpiller mot bakfylla. Så jätteilla är det inte, men det känns att jag har varit ute kan man säga :).

Som tur är var det en rolig kväll, som egentligen började redan klockan 14.00 när domaren blåste pipan och vi krossade Endre med 10 - 2. Sen var det en trevlig sammankomst hemma hos Magnusson/Lätti med Elin och Carro som värdinnor, tack för det! Elin fyller för övrigt 20 år idag, grattis! Efter några trevliga timmar där blev det en trip till miss Eve. Där väntade laget och en burk med piri-piri. Jag var dare-devil och provsmakade en piri för att se om den var ok. Jag kan försäkra er om att den var lagom stark och fungerar utmärkt för dig som vill ha det där "lilla extra".  Jag rekommenderar det starkt (haha)!

Idag vet ni vad, ska jag vara en god medborgare och hjälpa Sissel att packa. Hon åker nämligen till Thailand på tisdag. Jag kommer förmodligen bara vara där som mentalt stöd och sköta det sociala.

Suck, det kan bli Bingolotto ikväll. Beros på hur upplagd Parling är på att vara värdinna. Hade onekligen varit festligt. (Beror även litegrann på hur bra min kropp har varit på att bryta ner alkoholen som intogs igår..)

Live well!


Rubrik

Hurra! När jag kom upp på mitt rum med en kopp te och skulle powernapa började Simpsons!! Länge leve Homer.

Idag har jag varit på IKEA :) Där shoppade jag lite gott & blandat till jobbet. Jag blev något irriterad när dom inte hade en viss pall jag skulle köpa. Dom hade endast:

* Pallen som inte går att stapla
* Pallen som var invävd i garn (?)

Alltså inte pallen "FROSTA" som jag skulle ha! (som varken är ostapelbar eller gjord av garn)

Äventyret kan ändå sammanfattas som lyckat.

Att det är fredag imorgon är sjukt. Veckan?! Vart tog du vägen? Mycket härligt med helg dock.

Igår var jag hemma hos Sars och frågade om vi kunde titta på lite foton. Sars som alltid är positiv till alt rotade fram gamla album från hennes barndom vilket var en winner. Bland nakenbilder på Sara som bebis hittade vi några kort från frökens Lindéns ökända barnkalas. Those were the days my friend! Sara bara "Och där är ju du Karin". Mycket riktigt satt det en blond ungjävel med två tofsar på sidorna och en prinsessklänning. Min mor gjorde mig alltid fin till diverse tillställningar. Det var speciellt en bild på mig som var läcker, jag liksom kisar rätt in i kameran...

Saras barnkalas är kanske inte ökända, men roliga och händelserika var dom! Jag minns en gång då Sara hade "cykelkalas". (Jag minns fortfarande hur inbjudningskortet såg ut) Det innebar att vi skulle ha med oss cykel och sedan gå poängpromenad med cykeln till hjälp. Frågorna var varierade. Det är speciellt två frågor jag kommer ihåg:

1. Vad heter Sara i mellannamn
2. Vilken ras är Sally? (Saras hund)

Jag kommer inte ihåg alla alternativ men dom två rätta kan jag iallafall :)

1. Ulrika
2. Boxer

Det är synd att man är "eftersmart" och kommer på dom rätta svaren efteråt. (Jag svarade rätt på vad Sara heter i mellannamn, dock inte på den andra frågan)

Jag var i samma cykel-grupp som Jakob och någon mer. Jag "övertygade" mina gruppmedlemmar att svara att Saras hund var en Mops! Jag var stensäker för "hon har faktiskt sagt det till mig en gång"... Den taktiken funkar inte Karin! Vi förlorade poängpromenaden med ett poäng... I will never forget.

Dagens låt : Lonely Day - System of a down

Jag trivs

Idag är en väldigt fin dag. Mulet o så…men det är fint ändå. Har en härlig träning att se fram emot. En festlig helg också; bio, match, fest och mys. 
 

Har ägnat lite kvalitetstid med några godingar idag på förmiddagen - Fall Out Boy, Millencolin och Coldplay. Samtidigt har jag fått en hel del jobb gjort också! Det gäller att vara driftig…

 

Något jag kom att tänka på nu som jag kommer ångra för all framtid är att jag och Slang inte gick och såg Coldplay i Globen för två år sedan. Kommer aldrig komma över denna missräkning. Chansen att dom skulle göra en spelning till i Sverige är minimal. Fuck.

 

Änderna utanför mitt fönster är mycket rogivande. Dom slappar lite på vattenytan varvat med lite kapplöpning (Kappsimmning? Hur låter det?). Då och då kommer det barn, tanter, gubbar och andra sorters människor och matar dom med brödsmulor. Skitmysigt. Ibland gör dom små dyk från stenkanten med huvudet före.

Allt detta får mig att tänka på en incident som inträffade för ungefär två år sedan som skapade begreppet "Jag trivs"...


Måndag

Hello.

Har just genomlidit en fruktansvärd dag på jobbet! Det är kul i vanliga fall men idag fick jag rycka in i städet... inte så givande. Men det är glömt nu.

Vaknade och kände mig som ett kolli i morse, likadant i går... och i förrgår. Afterworken i fredags ledde till en mkt lyckad utgång och ett par väldigt ömma fötter. Lördagens melodifestival var också en trevlig tillställning, säger jag som annars får krupp av schlager. Med tanke på melodifestivalen hade ICA Maxi förberett något aldeles särskillt:

Smörgåstårta

En specialare som vi kallar det :)

Igår hände något förskräckligt! Sars' skitgulliga kissemiss "Moa" bet mig! En riktig jävla ormattack. Katten påvisar tydliga symptom av schizofreni. Först låg hon i soffan och hade mysigt. Jag klappar henne lite lätt och hon börjar slicka på minn hand. Ew, tänkte jag och fortsatte klappa henne. Hon har det asgött och spinner järnet när hon helt plötsligt ställer sig upp ch backar lite. Jag trodde hon blev rädd för något och ska klappa henne på ryggen då hon hugger mig. Jag kastade en kudde mot henne så hon skulle hoppa iväg, och det gjorde hon.

Igår såg jag även en mkt suspekt film, Ed Wood, av Tim Burton. Johny depp var med och gjorde upplevelsen något trevligare.

Mer saker kommer senare...

Bye

Med tanke på..

Oh lord, var det någon mer än jag som såg dokumentären "Sverigedemokraterna" på tv4 igår? Något av det värsta och samtidigt skrattretande jag sett. Fruktansvärt motsägelsefulla människor var representerade i programmet och gjorde stundtals bort sig rejält. Ta till exempel tjejen som varken ville ha in invandrare eller ha kvar dom som redan fanns i landet. Hennes brutna svenska talade om att hon själv  invandrat till Sverige. FY FAN VA SKRATTRETANDE! Hur kan man med att ha sådan dubbelmoral i en sån fråga? Och allvarligt talat, snacket om att invandrarna ställer till oreda och kriminalitet är sån bullshit. FÖRDOMAR. Sluta vara så trångsynta och fundera istället på vad Sverige har åstadkommit tack vare det mångkulturella samhället.

Jag är sjukt upprörd och vet inte ens var jag ska fortsätta - listan är lång på saker som kan ifrågasättas.
Att partiet säger emot sig självt är uppenbart med tanke på att dom godkänner båda brottslingar och invandrare i sitt parti. Kanske har dom med dessa personer lyckats se "behind the scenes"? Sett vilken kompetens och människa som faktiskt finns bakom en ridå av stämplar.

Det mest patetiska var en manipulativ snubbe som med busenkla knep skulle få Sverigedemokraterna att värva medlemmar. "Smicker fungerar..."  var en av hans briljanta idéer. Samme man visade sig även ha ett imponerande brottsregister som idag är "glömt", till skillnad från en partimedlem som också hade ett lastat register (han hade dock hållit det hemligt, how sad...) men som fick lämna partiet. Smicker-killen hade ju hamnat i fel umgänge när han var ung, stackars ponke... Det kan möjligtvis inte vara så att det är den andre mannen också hamnat fel i unga dagar? Och många andra kriminella också för den delen? Keep up för fan. Killen har ju ingen som helst moral i kroppen med tanke på att han själv har gått igenom en jobbig period och sedan bara kastar skit på andra som råkat ut för samma sak.

Hade varit intressant och se hur dom har tänkt sig ett fungerande modernt samhälle utan inslag av andra kulturer än den svenska. Låt oss leta fram hacka och spade och bygga upp en industri á la 1850-talet. Vrid tillbaka klockan och gör ett nytt försök.

Kiss kiss bang bang

A little bit of this..

Något jag funderat över ett tag är varför killar jämt ska starta bilen och åka iväg innan dom sätter på sig säkerthetsbältet. Detta kanske är ett syndrom som drabbat endast de killar jag känner men jag har en feeling att det faktiskt är fler. Typexemplet är min vän Johan från gymnasieklassen. Första gången jag la märke till detta beteende var när just Johan en gång skulle skjutsa oss hem från skolan. Rutinenligt tryckte han ner koppling, broms och allt det där. Han la i backen och börjar backa SAMTIDIGT som han försöker knäppa på säkerhetsbältet med en hand! "Hujeda mig sån't barn han va" tänkte jag för inte fan klarade han det på sisådär en tre, fyra försök. Sjukt slöseri med kraft. Tänk också på att det sägs att män ska ha svårare att göra två saker samtidigt jämfört med kvinnor...

Min vän Sissel har också en intressant teori. Hon påstår sig veta att håret i höger armhåla växer ut snabbare än det i vänster... Anledningen till det skulle enligt henne kunna vara att man som högerhänt använder den armen mer och därmed aktiverar hårsäckarna. Med andra ord bör teorin vara omvänd för vänsterhänta.

Sammanfattning av gårdagens roliga händelser:

Julia satt i helt andra tankar när den söte servitören på Stage Door frågade vem det var mer än jag som skulle ha oxfilé. Julia svarade inte för att hon inte hade hört vad han sa så hon tog en titt i min tallrik och efter stund sa hon "Huh, va jo jag!" Han tyckte nog det var rätt charmigt(?) för han fnissade lite grann.

Vi hade rödljus på samtliga korsningar från restaurangen till bowlingen.

Nina aka. Mowgli halkade och gled med bowlingklotet ut på banan. När hon äntligen rest sig och slutat skratta sa hon " Strikade jag? Men jag strikade ju!" Nej, Mowgli det gjorde du inte, klotet åkte rätt ut i rännan.

Jag har fått skavsår på tummen av bowlingklotet!

Träningsdags nu. Ses. Puss.


Studenten!

Igår hade jag och Slangen disko i hennes rum! Vi satte på skivan vi gjorde till studenten och längtade tillbaka! Här kommer en liten sammanfattning av den bästa dagen i mitt liv hittills!

morgon

Dagen börjar, så här stilig var man.

champagne

Champagnefrukost hos Slang, Två av tre posande lyckas inte fastna...

johan

Precis innan vi springer ut! Johan är cheerleeder och fick igång klassen (kolla in Pernilla i bakgrunden)!

mamma o jennymamma mormor

Utanför stog mamma och syster Jenny och väntade, likaså mamma och mormor!

fanny jag

Här har jag precis hittat familjen! Dom stog under ett träd för att få skugga, sjukt typiskt familjen Eriksson. Fanny var där :)!

nu o då

Now and then... är typ tre år på bilden och väldigt trendig med lugg och puffärmar!

snyggt

Flaket sett från sidan! Tallingänget on tour är: Cake, Moe, Svamp, Fjanton, Carro, Bajskorven, Kalle, Ea, Marcus, Niclas, Pilen, Johan, Emelie, Malin, Jeppe, Kubbe, Slang, Banan och Andreasson.

Gurra

Gurrabanan fick en hatt som det kom öl ifrån :)!

Pimpat

Mest pimpade flaket på väg ut!

Flak

...and there it goes!

Lean back

Fest på flaket! Lean back...

sörrorna

Hemkommen från flakturen och mottagen av sörrorna Jenny och Anna! Söt jag blev på bilden...

me

Måste bibehålla humöret! (Tack Gustav för absinthen)

fest

Avslutar kvällen på Parkan! Jag, Jeppe, Andreasson, Slang, Henke och Erik visar feststämning. Inte riktigt lika fräscha som på morgonen

Jag vill göra om det.

Herregud

Här kan du få reda på ett och annat om dig själv! Straight to hell eller seventh heaven?

http://www.megaone.com/sffs/test2.htm

Gör testet och meddela mig om resultatet!

Gå även in på "Fråga Pastorn" och få svar på dina funderingar!

Have fun!


Elevrådet

Haha, satt och kollade i skolkatalogen från 8an. Insåg att jag faktiskt var sekreterare i elevrådet. My god, va geekigt. Man slapp en hel del lektioner om man var med i elevrådets styrelse :) , asså, du hör ju hur det låter: "Hej, jag är med i elevrådets styrelse och har hästsvans och tretton olika anteckningsblock, ett för varje ämne." Fast just under den perioden hade jag min poppar-era och kände mig väldigt alternativ, exempelvis körde jag min "Tippen t-shirt" och min egensydda svarta slips ovanpå på skolkortet.



Lip och sånt

Har suttit o lipat ungefär 80 % av dagen. Mormor är borta och tårarna bara kommer. Tänkte göra en lista på några låtar som framkallar en hel del tårar, speciellt om man redan är ledsen.

1. Anna Ternheim - Shoreline
2. Death Cab for Cutie - Marching bands of Manhattan
3. Keane - Bedshaped
4. Keane - A bad dream
5. Keane - Leaving so soon? (i vanliga fall en låt som gör en glad)
6. Yeah Yeah Yeahs - Maps
7. Bloc Party - Blue light
8. Coldplay - Warning sign
9. Coldplay - Amsterdam
10. Death Cab for Cutie - Transatlanticism

Räcker med att ett par toner går i moll så är jag ett vrak. Texten kan lika gärna handla om världens lyckligaste tillfälle, men känns ändå hur sorglig som helst. Det värsta är när man (det är förmodligen bara jag som har tänkt på det) tänker ut vilken låt som skulle kunna spelas på ens egen begravning... snacka om sorgligt.

Fy vad hemskt. Döden är inget kul.

Andra saker som aktiverar mina tårkanaler är:

* När Anders Svensson gör mål på frispark mot Argentina (hoppas det händer igen)
* Lejonkungen!
*
Micke och Molle! (jag fullkomligt bröt ihop sist jag såg den, fruktansvärt hemskt när den gulliga tanten måste göra sig av med Micke)
* Fyllan
* Sista avsnittet av Vänner.
* Storbråk med mamma
* Bambi
* The Green Mile (tänker aldrig mer se den, fy fan va hemsk)
* När den där j-vla skatan på dagiset gav mig obefogad kritik
* Avsked av olika slag
* Den där julfilmen av Disney, med Musse Pigg och gänget i andra karaktärer (en fattig familj vs. en snål kapitalist i form av Joakim von Anka)
* När man har spelat in något från tvn och det blir fel så att den antingen är svart på bandet eller ett helt annat program.


Pappa är så rolig ibland. Några godbitar han bjudit på den senaste tiden är :

- Men om jag bara vill ha dom bitarna (låtarna) jag tycker om på mp3n, går det att fixa?

- Sen är det ju där skatan xxxxx som tror att hon är den enda i världen som har barn, och att hon är den enda i världen som jobbar på kontor.

Hahaha, tack farsan du är grym!


...


No blinding light or tunnels to gates of white;
Just our hands clasped so tight,
Waiting for the hint of a spark.
If heaven and hell decide,
That they both are satisfied,
Illuminate the no's on their vacancy signs:

If there's no one beside you,
When your soul embarks;
Then I'll follow you into the dark. // Death Cab For Cutie

R.I.P. Iréne Petterson, min mormor, † 2/2 - 07

Wierd

Klockan tickar och kvällen börjar närma sig sitt slut. Får jag lov att vara lite otydlig tack? Det brukar ju bli så när man pratar känslor. Man, jag är så förvirrad. Och lite stressad. Spöken från förr gör besök och liksom rör om i skallen litegrann... Och så helt plötsligt är man lika chockad som när jag fick veta vad Fanny gjorde förra annandagen...(haha, ledsen babe men det är så kul).

Detta läge är ett typiskt läge för mig som annars behöver ha saker omkring mig som fullkomligt konkreta. Damn Cake, shape up! Suck, och läge för att ta en öl och se över "problemet" är det inte... Nu kommer vi till det roliga; att vänta och se....! Sjukt jobbigt stadie som om jag fick bestämma skulle förbjudas. Men å andra sidan.... så kanske det inte är så dumt ändå. Jag skulle verkligen behöva vara några grader kyligare. Liksom känna full kontroll på läget fast jag inte har det. Och glida runt och inte oroa mig. Fast det kan vi redan nu konstatera att det inte kommer ske.

Men jag är villig att göra ett ärligt försök. Here I go..  Nu är jag officiellt iskall och kolugn. Har jag ens något att grubbla över? Hmm, no, probably not.

Sammanfattning:
* Jag är störd men vem fan är inte det egentligen.
* Sex and the City gör mig glad.
* Mina tankar är hos mormor och mamma.
* Innebandyn är rolig igen (jippie).
* Jag är extremt morgontrött när jag vet att jag måste gå upp (inte på helgerna, då kan jag nästan vara uppe och leka med grannbarnen klockan 8 på morgonen).
* After Work med laget nästa fredag - något att se fram emot.
* Det är bara en vecka kvar tills det är nästa fredag.
* Imorgon är det fredag.
* Jag ska träffa syrran i helgen.
* Jag ska boka mina biljetter till staterna imorgon. Åker den 9e Maj.

Tack och adjö.

Surkärring

Innan jag börjar: Anna Ternheim är fan en gud. Lyssna på Girl Laying Down samt Shoreline.

På mitt jobb finns en kärring som är sur, en surkärring. Hon har med största sannolikhet läst boken "Din guide till att bli en surkärring - nu i pocket!"  Där har hon fått lära sig exakt hur man blir sur över allt och ingenting på jobbet. Den stackars människan behöver nog en nytändning iform av karriärbyte. Men skulle man föreslå det skulle man ligga ute i kylan med en fat lip.

Mitt tips till alla surkärringar är : Cut the crap. It's getting old.

Min hjärna går på lågvarv för tillfället så detta blir allt jag har att komma med idag! Enjoy!