?

Summering - bra kväll. Blandat med skit :) Snö och slask, LOL på 90 % av folket på PUSH. Men bra var det. Typ detta...



Grounded - Style of Eye.

...mest för att det får mig att tänka på en bra person. Hade gärna delat mitt leende med denna person när den spelades.
...

TechHouse.

Blev lite småkär idag på bussen. Ville inte riktigt kliva av när jag skulle, utan istället åka i all oändlighet och lyssna på min kärlek, Candela.



Candela - Ahmet Sisman.


Väldigt sexig och ett fett beat. Det gillar chokladkakan. :)
...

Hängt.

Finns det något värre än när saker hänger sig? Man vill slita av hårtussar och banka tills föremålet funkar igen. Denna gång är det mobilen som har tappat det.. Jag befarar att det enda som kan rädda situationen i detta läge är att ta ur batteriet, för den går inte ens att stänga av. HELVETE.

Nu är det gjort och jag väntar spänt på att se hur telefonstackaren klarade operationen. Det verkar ha gått utan problem vilket innebär att jag kan skicka bilden jag tänkte ladda upp här.



I lördags lärde Bagarn oss att göra marsipangrisar. Marsipan smakar visserligen röva, men det var roligt att göra!
Dessa grisar tillhör följande ladies: Mathilde, Saxen, Cake, Perra, Classe. Vilken är snyggast? Och vem har gjort vilken?
...

Jullov.



Öppettider på KTB över jul. Kan vara bra att veta. Typ om man har tenta den 7e januari.
...

Fyfanfise vilken match. Svävar på moln. :)
...

Men den sämsta fyfanfisen är min fot. FÖRBJUD stilettklackar på krogen!!!
...


Siberia.

Gick ut för att köpa frukost och mötte istiden.



Killer - Jean Elan.


När beatet släpps 00.30 dör jag. Det ska pumpas högt.
...

La la land.

På fjärde våningen på KTB har de senaste dagarna suttit en mycket obehaglig och skum tant med tvivelaktig doft. Det cirkulerar nästan jämt äldre damer och herrar med förstoringsglas som läser gamla tidningar, men den här bitchen är något alldeles extra. Egentligen ligger det nog en tragisk historia bakom det hela, något kriminellt enligt mina misstankar. Hon kommer varje morgon med ett pennfodral och en mapp som hon dunkar ner på bordet. Hygien är för henne ett odefinierbart begrepp då hon luktar mycket skarpt. Mappen hon dumpat på bordet med ett duns tittar hon på med elaka ögon för att sedan dra den djupaste sucken man kan tänka sig. En, två och tre svordomar tar rygg bakom det gröna molnet av andedräkt och peppen är totalt frånvarande. Detta svärande upprepas i olika nivåer av suckar och volym under kommande timmar. Hon gör frekventa noteringar på de papper som legat i mappen och med jämna mellanrum suddar hon frenetiskt. Dessutom har jag lagt märke till hennes ryckande vänstra överläpp. Ser ungefär ut som när det kliar i näsan...eller under läppen.

Dagen till ära satt ett glatt gäng studenter från typ förvaltningshögskolan och planerade sitt grupparbete. Gruppen bestod av fem personer och då fyra av dessa viljor ville stå i rampljuset (den femte medlemmen agerade åskådare) blev samtalsvolymen snäppet högre än den brukar vara på just våning 4. Den suspekta djävulstanten suckade högre och högre över den höga volymen tills hon fick nog.

"Tralalalalala!!! Störde jag?"


Hennes hårt-mot-hårt bet inte riktigt på ungdomarna, utan volymen höll en jämn och hög nivå tills gruppen begav sig, strax före 13.00. Sen tror jag hon fick lugn och ro. För vi europakids har en ganska laidback approach, tillsammans med de tre handelskillarna som brukar göra oss sällskap och ge oss spontana tips. Idag behövde jag t ex inte använda uppslagsboken utan fick lära mig att municipality betyder kommun. Jag slängde ut frågan i luften med avsikt att kanske Kim eller Susanna skulle svara, men innan de ens hann fundera säger den tunna mannen med kammat hår att det betyder kommun. Fräscht.

Då jag sitter på KTB och skriver brukar jag periodvis plugga in lurarna för att öka tempot, vilket gjorde att jag idag fick tid att lyssna igenom ett par skivor. Och det är här jag återknyter till "tralalala", för på Ministry of Sound Club Files 7 hittade jag en fet, riktigt jävla fet låt - La la land.



La la land - Menini & Viani feat. Christian Key.

Och på tal om uppslagsböcker och engelska finns en jävligt käck sida -
tyda.se - som periodvis används flitigt. Sista timman på biblioteket spenderades idag med att läsa en publikation av Nobelpristagaren i ekonomi 2008, Paul Krugman, kallad "Geography and Trade". Då den innehöll en del främmande ekonomiska facktermer på engelska klickade Kim och jag in oss på tyda.se ett antal gånger och insåg att vi fram tills då gått miste om den skönaste funktionen på hela sidan! Nämligen den att man kan lyssna på hur ett ord uttalas. På engelska är det inte lika festligt, men klickar man på de svenska orden kan man få sig ett riktigt gott skratt eftersom mannen som talat in uttalen är från norra Sverige och har betonings- och uttalsproblem. I strongly recommend you try it.

På Club Files 8 blev jag kär i både en, två och tre beats. Jag skulle vilja kalla det electronic love.



Electronic Love (Club Mix) - Christian Weber.


Sånt där skönt progressivt bortsvävande :) I'm in love.

Till den mer feta biten vill jag applicera Mexican Dog. Observera den störda videon med dogsen!



Mexican Dog - Tube & Berger.
...


Förenade Kungariket.

I formella sammanhang heter inte England, Skottland, Wales och Nordirland Storbritannien utan Förenade Kungariket. Tydligen. Vad jag inte förstår då är varför vi svenskar lär oss att det heter Storbritannien? Skitsamma, i detta sammanhang är det oväsentligt!

Jag måste nämligen få bitcha om dessa förbannade brittiska kriminalserier som går på tv! Jag köper den brittiska komedin rakt av, Little Britain t ex. Men allvarligt talat, Morden i Midsummer och allt vad det heter ger mig kalla kårar längs ryggraden. Bläddrade nyss förbi nåt som verkade vara något brittiskt drama med anspelningar på 1800-tal. HERREGUD.
...

Amaryllis del 2.

Jag tänkte att jag skulle göra en följetång av amaryllisens spännande liv. Det har knastrat idag igen och man märker hur det lilla livet växer. Fast växer kanske man inte säger med blommor... men den blommar! Såhär mår hon idag, för jag tänker att det är en hona.



Nice huh? Hon verkar alltså trivas bra här...till skillnad från de andra två stackarna i kruka.. Den ena är brun (vissen) i topparna och den andra dricker inte mitt vatten! Fise. Men amaryllisen och jag går nog en ljus och härlig framtid till mötes :) Då slipper jag köpa ett sällskapsdjur, vilket känns skönt! Drömde häromnatten att jag baxade fram några katter varav en jag själv skulle behålla. Men en blomma känns som tillräckligt stort ansvar!
...

WTF.

Låg i godan ro och väntade på John Blund då mina öron, som om kvällarna är extra uppmärksamma, hörde ett knaster:

Brinner det?

Är det Cheese Doodles-påsen?

Nej, tydligen var det min amaryllis som börjat slå ut! Tänk att jag kunde ha så gröna fingrar. :)


Ice cold.



Ett sändebud anlände med det som gjort mig till isprinsessa under alla år. Coolingarna Sara och Sanna flinade mest, fise.

(Notera gärna det tuffa, gröna skyddet för skenan.)
...



Bulletproof.

Min theme song of the day. Älskar när man hör låten på riktigt. Alltså verkligen hör den, relaterar, identifierar och förstår den. Äckligt bra låt i orginal. Texten är to die for och så jävla sann. Dave Audes Clubmix fick jag höra av Dj Betapet. Thanx :) Det grymmaste i den är när det börjar ticka vid 03.00. Skönt värre.



Bulletproof (Dave Aude Club Mix) - La Roux.
...

För övrigt konstaterade jag och Karro idag på jobbet att det är tur att man arbetar på ett lager där man inte behöver hantera något ömtåligt. Lådor faller nämligen väldigt lätt om någon råkat stapla dom lite halvdant i hyllorna. Smällen kan då bli hög, men tänk om man hade hört ett kras också!? Framtiden på jobbet hade då varit oviss..




Hahaha jag dööör!
...

Och här är ett riktigt groovy beat som jag försvinner bort i...



Whole Life (Original) - Oxia.

Den är som en perfekt morgon. Och därför tror jag att det blir den jag vaknar upp med imorgon.
...

Öppna kanalen.

Herregud.. Öppna kanalen Göteborg är inte ok. Bara av att bläddra förbi den i kanallistan får jag kalla kårar. Blä! Jag ska se om det går att blocka den.

"Vill du att din musik skall vara med i Öppna kanalens informationsslinga? Skicka isåfall din demo till oss."

Wow vilken möjlighet! Eller inte... låter som pelle 3 år som sitter och hamrar på kastruller och ett leksakspiano. Nej, här lär man inte upptäcka nästa Mozart.

Varför hatar jag denna kanal? Kanske programtablån kan förklara varför. Den kan t ex se ut såhär:

19.00  Bibelskola
Jean Erik Mårtensson läser Romarbrevet

19.30  Stoppa förstörelsen av världen
Ett terapeutiskt program med psykoanalytikerna Norberto Keppe och Claudia Pacheco från Svenska institutet för integral psykoanalys

20.00  TV väst
Hälsoprogram, sportmagasinet med GAIS-Boltic och Gripen-Lidköping,
Porterfestivalen, kaffebryggning samt musik med Stingray
Ett program från Fria Fantasier

20.30  Ethio-TV
Predikan med sång om musik från Ethiopian Evangelical Church

21.00  Livets ord
Gudstjänst från Livets ord

22.00  Samtal med Prem Rawat
Ett program med Prem Rawat från Inspirationsforum i Göteborg
30 min


Bara deras logga gör mig illamående!

Nä fyfanfise.

Jag tror inte det blir dammsugning idag heller... fise-sugare.
...

L.

Ladda hem La Fleur - Plant House Mix. Sjukt, helt sjukt fett.
...

El.

Förbannade el-beroende!!! Ställde mig i köket med förkläde för att laga en läcker middag som jag skulle bjuda stjärten på. Men tro fan att jag ser lamporna på spisen slockna och lyset över diskhon dämpas. "Tydligen strömavbrott i huset". Men vid en blick från min balkong ser jag alla förbannade grannars julstjärnor lysa som aldrig förr. Fyfanfise... strömlösheten är alltså begränsad till bara mig. Lyckas lokalisera elskåpet i cribbet och finner en träplatta med ett par gråa pluggar, en svart metallbox och en grå lucka. Ringer pappa med gråten i halsen för jag inser att inom detta området kan jag ingenting! Enligt instruktioner byter jag "proppen" som tydligen var trasig och återfick min el. Skyndar in i köket för att fortsätta den påbörjade matlagningen och as I was on fire så händer samma grej fem minuter senare - allt släcks! Denna gång var det en annan propp som gått och jag upprepar samma procedur som innan och får som utlovat elen tillbaka. Men jag hann inte längre än in i nästa rum. Once again I was standing in the dark. Nu var mina två enda reservproppar förbrukade och jag satt hjälplös vid mitt element, eftersom det plötsligt kändes väldigt kallt och ensligt i lägenheten. Ca 2,5 timmar senare anländer min fader med fler proppar och en mer grundlig undersökning av vad som är galet med min strömanvändning. Efter första anblick drar han slutsatsen att fel typ av propp sitter i på ett av ställena och åtgärdar detta med att byta till en tåligare propp. Who's your daddy?

Medan jag väntade strömlös på pappa tänkte jag spendera lite kvalitetstid med datorn då tvn inte fungerade. Men TYDLIGEN kräver mitt modem en strömkälla vilket för mig innebar umgänge med Harpan, Hjärter och Spindelharpan. Och ska jag vara ärlig var det riktigt komfortabelt. Jag, en patiens och värmeljus i mörkret.
...



H.O.N. - Tocadisco.

...

"...hennes intresse för korrespondenskursen hade svalnat."

På torsdag skall den juridiska seminarieuppgiften vara färdigskriven och implementerad i min hjärna. "Samtliga seminariedeltagare skall vara förberedda att presentera sin PM samt delta i en diskussion utifrån samtliga frågeställningar". Oh, yay... tänk att få äran att läsa upp sitt försök till rättsanalys. I would sure be a happy soul. På KTB har jag idag tillbringat 9 ½ h, min presentation saknar 2-3 sidor och jag hoppas att morgondagens timmar kommer räcka för att producera detta. För att göra uppgiften mer appellerande bestämde sig Susanna för att författa analysen som en novell, en mer levande berättelse om stackars Paola Faccini Dori som bara inte kunde låta bli att anmäla sig till en korrespondenskurs i engelska. Detta gjorde faktiskt denna dumma kvinnas öde mer intressant.

På den välbehövliga lunchpausen gjordes ett besök på ICA för att investera i skumtomtar och saffransgifflar... Saffran är en fin krydda har jag hört :). Man riktigt ler av saffran, ett sånt där innerligt, och lite fånigt leende. Tur man kan i sig det genom att äta gifflar! As we chewed along on our treats, surfade vi runt bland trevliga youtubeklipp such as:



LÄGG FÖR GUDS SKULL MÄRKE TILL LJUDEFFEKTERNA! De gör halva grejen. :)


Nya tag imorgon - ge mig.
...