All cred!

Vet inte om det är världens nördigaste grej, eller en av de coolaste... Anyway, Sensation fanatikern Kevin från Göteborg har byggt en exakt kopia av The ocean of white, Parken, Köpenhamn i LEGO. Kollla hur det ser ut och hur han berättar om det i klippet här:


...

Tack Linnet!

Haha, här sitter man och blir serverad det ena roliga klippet efter det andra!



Och emellanåt låter jag love take over!
...

Dj Sick!!!



Asså guuuud. Först skrattade jag ihjäl mig. Sen tyckte jag synd om honom. Och nu tänkte jag på klippet igen och började skratta!
...

When love takes over.

Dra mig baklänges! På lördag är det jag som vevar tillsammans med diverse hetingar i takt till denna godbit:



When love takes over - David Guetta & Kelly Rowland.

Gåshuden har satt sig permanent. Jesusfuck, här snackar vi het kvalitet.
...

Calvin (L).

Calvin Harris är vid sidan av Selma B min favorit-Skotte! Skön röst, skönt beat - skön kille.



Calvin Harris.



I'm not alone - Calvin Harris.

...

Gosh.

Ska inte göra någon större utläggning av min opinion om Tyra Banks, men åå vad typiskt att det skulle vara på såhär på min stund framför tvn på morgonen! Kommer jag kunna slita mig? När det gäller skit-tv är jag verkligen svag.
...

Vänta lite nu...

Borttvättat smink - check.
Pyamas på - check.
Varannan vatten - check. (i princip)


Har man äntligen lärt sig?
...

Tune of the day.



Svennebanan - Promoe

FEEET!

...

Det finns en gräns!

Inte ok 1:



Blä?

Inte ok 2:



Fokusera här på det som står skrivet på fönstret, inte på Slow. Världens värsta särskrivning?
...

Dessa esteter..

I onsdags när jag skulle ut på äventyr med Slow skickar jag ett sms för att styra upp en plan. Hon svarar:

Jag spelar in en kortfilm med Adam. Är du fit? :)


Ja, jag var fit och jag plockade upp henne för en utflykt till Guldheden och en jävligt läcker utsiktsplats. Sen att jag inte mindes vägen till denna plats gjorde inget, för vi hittade en schysst mur att hänga vid. Med en riktigt sweet view.



I vilket fall, kortfilmen det jobbades på i familjen Lindén finns nu på tuben! Och här är den:



=)
...

När jag börjar skriva detta inlägg är klockan 06.43.

Och här slog den över till 06.44. För att aktivera mig och komma upp i tempo denna dag snoozade jag bara EN enda gång. (Att jämföra med 5-6 ggr annars.) Jag har hämtat kaffe och satte mig alltså nu för att skriva. Avbröts nu av någon hurtig människa som sände mig ett sms. Det var från Slow och nu har jag svarat på det. Nyhetsmorgon är på i bakgrunden, vilket jag snart måste åtgärda eftersom jag inte klarar av den blonda tjejen som ibland agerar programledare. Vet inte vad hon heter, men jag vill inte heller veta.

Där satte jag på ett Roll On-avsnitt och lyssnar nu till Rolles ljuva stämma. Jag hoppas dock på lite diskussioner, men framförallt listor av självaste Mia och Klara.

Nu måste jag ha i mig kaffet för att förebygga huvudvärk. Även fixa arbetslooken. Jag har inte tid med detta. Nu är klockan nämligen 06.56! Pitt, nu blir jag nog lite sen!
...

To: Miss Karin Eriksson.



Mail motherfucker.
...

Så jävla snyggt.



Soul Sector.


Älska låt nr 1, Chimps - Claude VonStroke.
...

Röv!

Här sitter jag way past bedtime. Eller ah, vet inte om det spelar någon roll om jag somnar 22.00 eller 02.00. Jag känner mig lika hopplös ändå tidigt på morgonen. Jag frågar mig själv hur jag egentligen mår, om jag har känning av feber, maginfluensa eller liknande, bara för att få ringa det där samtalet om att man inte kommer visa sitt vackra fejs i lagerlokalen kommande arbetsdag. Men givetvis har jag någon form av moral i kroppen som varje morgon släpar mig till ett jobb där alla vill ge ge ge, och icke noen ha ha ha.

Skämt åsido, jag gillar mitt jobb. Och efter en viss tid av arbetslöshet är det guld att få leva det ädla livet som arbetare! Men mornarna...de är inte riktigt ok. Det värsta jag vet är att inte få sova/slöa tills man verkligen är redo. Min startsträcka är ganska lång.

När jag idag skar mig lite lätt på fingret och började blöda möttes jag av det här när jag skulle hämta ett plåster:



Notera den orangea (jag vet att det inte stavas med ett a på slutet. Men det är så man säger och det känns helt fel annars!) kniven som ligger ovanpå "Savettbehållaren". Vet inte riktigt syftet med att ha en kniv i anslutning till en omplåstringscentral. Om en person är skadad och en annan ska hämta diverse sjukvårdsmateriel i denna behållare finns risk för ytterligare olyckor. Jag lät den ligga kvar. Men jag funderar på att göra en kupp imorgon och förflytta detta vassa vapen. På sikt kanske jag räddar ett liv.
...

Teas.

Nu har jag kommit hem från min "vita" helg. När jag i fredags anlände till Jönköpings resecentrum väntade som sagt Selma G och Selma B på mig där. Vi gick mot Bettan och när jag frågade vad vi skulle hitta på fick jag svaret; "vi ska till systemet på a6, dom har öppet till 20.00". Så blev det med den vita helgen. Men lördagkvällen på Karlssons var i klass med den spontanutgång Selma körde på Park i höstas. Kvällen då vi träffade en rik kines och Park hade finbesök av Bingo Rimér. Vi var i vår bubbla. Folk bankade, men vi släppte inte in någon. Selma goes teas.

När det på saliga söndag sen var dags att ta tag i sitt liv inleddes diskussionen om vem som var fräschast när det gällde bilkörning. Selma G aka lärarinnan aka naughty office resonerade såhär:

Vad ser bäst ut? Att en lagerarbetare åker fast för rattfylla, eller att en lärare gör det?

Så var det bestämt vem som skulle köra.
...

Disco stick!

Alla mina vänner - listen up! There are still tickets avaliable för Sensation Amsterdam! Kom, var, röj och veva. Gör det bara. Kika närmare här!

Kvällens låt. Och detta är hett!



Lovegame - Lady Gaga.

...

Guldkällaren!!!
...

Huskvarna.

Från den ena hålan till den andra. 50 % av Selma är bosatta i Huskvarna, endast ett stenkast från allas favoritaffär -  Systembolaget. Selma T är där och handlar in this very moment medan Selma B och jag kollar en viss SM-final med ena ögat. Bettan kom alltså till användning och jag hittade vägen lika bra som en fågel hittar tillbaka till Mölnlycke efter en sejour i Afrika. Taxidriver = the future? Bettan har även blivit pimpad med ett soundsystem! Let the bass kick!
...

Philosophy.

"Livet är det som händer medan man smider andra planer."

// John Lennon.

...

Här sitter jag i matte-/franskalärarinnans pad och utnyttjar gästfriheten exemplariskt. Har intagit en bit frukost av finaste sort och rundar nu av detta med bryggkaffe. Småkikar på My Super Sweet 16 och känner hur koffeinet sätter i gång hjärtklappningen. Vilken härlig morgon!
Har redan agerat taxidriver åt just värdinnan G. En akademiker som hon tar jobbet på största allvar och låter alltså helgen få en touch av John Bauer. Vi insåg att det kunde vara trevligt för mig att ha tillgång till Bettan medan lärarinnan jobbar, mest för att kunna socialisera med resten av Selma. Därför körde jag alltså fröken till skolan för att sen orientera mig själv hem till the pad. Och SOM jag lyckades. Inte en enda felkörning! Jag kom till och med ihåg att stänga av strålkastarna på Bettan, vilket är helt olikt mig.
...

När jag igår anlände till Sveriges Jerusalem möttes jag av två tomtar på Jönköpings resecentrum,

"Vad har du på dig?!"
"Vad handlar plastpåsen om?"


Själv hade jag laddat på bussen med diverse FETA housen och Redbull (den stora burken) och fredagskänslan var brutal. Tack Selma G och Selma B för det varma och välkomnande mottagandet.

Vill bara klargöra att min outfit inte alls var så tveksam som miss G påstod! Det var mina Challsbyxor (blå adidas) som fick henne att höja på ögonbrynen. Kanske inte så himla high fashion som primadonnorna hade förväntat sig, men detta kompenserade jag med mina shades från Versace. Fröken Gratjova tog genast tillbaka sin skeptism och vi kom överens om att jag bar upp outfiten väl. Label shades är livets grej.

Och in my defence när det gäller plastpåsen från Åhléns så kompletterade den resten av outfiten perfekt. 
...


Wörk.

Off to wörk! Sen sitta på Swebusexpress och löka i 2 h 10 min till min favorithåla - Jönköping. I like =)

Independent woman - part 1.
...

Som en ninjaspark. Och en slap. Och sen ryggen vänd.

Ungefär så. I'm so burned!
...

Piece of cake.

" I wish that you were my lollipop "

Svårare behöver det inte vara. Aqua vet vad de talar om.
När ska jag sluta överanalysera allt? Who am I kidding - det kommer nog aldrig att hända! =D Such a looser!
...

Bekräftelse på anmälan.

1. GU-19764 - Europaprogrammet, Sociologi 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

2. GU-19760 - Europaprogrammet, Historia 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

3. GU-13910 - Allmän språkvetenskap, Grundkurs 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Göteborgs universitet, Göteborg

4. GU-19765 - Europaprogrammet, Statsvetenskap 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

5. GU-14000 - Kulturstudier, grundkurs 30hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Fristående kurs,
Göteborgs universitet, Göteborg

Oh yes! =D
...

Perfect day!

Förutom att jag blev väckt av grannens takläggare runt 8-snåret på långfredagen så blev det en snudd på perfekt dag. Picknick på berget vid kyrkan i Masthugget följt av hederliga ölpriser på Deja vu. Med ett amazing crew. Stämningsmusik i form av Britney. En aning internt, men ändå ett härligt tema på dagen.



One more time - Britney Spears.



Göteborg (L).



Göteborg (L).



Finbesök från Lund-student och initiativtagaren - Horsen och Linnet (L).



Hårding aka jag och Britney (L).



Carro hittade dit efter guidning av Helena! Linnet och Carro (L).



Sunshine babe! Elin aka Slang (L).



Lite Helena, Linnea och Elin. Och lite kortspel! (L).




"Vi tar en öl!"




En skev myself. Don't touch my ink.




Well ok.



Lost i drinklistan. :)



Slang (L).


Mer sånt!
...



Spelkväll.

Här kom jag hem till Fanny i tron om en typisk dass-söndag med inslag av spel, såsom Cluedo, TP, Rappakalja osv. Där kom ett crew bestående av Louise, Danne-Boy, Marcus, Mauritz och Kristian med vin, whiskey och vodka. Jag kom tomhänt sånär som på en dosa Granit vit. Inte fan slipper man undan för det, utan här sitter jag med ett glas vodka utspätt med vår favoritdryck Coca Cola. Very retro. Och vi blandar Trivial Pursuit med att streama musik från youtube.com. Såhär bra blev det...



Lollipop - Aqua.
...

Samtal från Selma B.

- Hej, vad hade du på hjärtat? (Låter stressad)
- Att du ska till Göteborg idag?
- Ah, men jag kan inte prata så länge, för jag har typ inga pengar kvar på mobilen, så jag lägger på nu, haha!
...

Problem.

Problem 1:

Vad i hela Himalaya ska jag söka för utbildningar this fall? Klockan går ju som bekant inte bakåt och snart är det 15 april, mao sista ansökningsdag. Jag är splittrad. Allt verkar så kul. Allt verkar så tråkigt.

Problem 2:

Hur ska jag prioritera när jag väl har valt? Vilken utbildning vill jag helst gå?

Problem 3:

Vad ska jag sälja för att få ihop pengar till snus?

Problem 4:


Allergiproblem.

Lätt som en plätt:


Det är lätt att älska Röyksopps senaste album Junior. Jag är sjukt svag för Karin Dreijers stämma och den finns med på skivan liksom gästspel av Robyn och Lykke Li (som inte heller går av för hackor). Spår jag hittills blivit kär i:

You don't have a clue
The girl and the robot
Tricky tricky
Miss it so much

Vision one



Röysopp - Junior.
...

Detta kanske blir en bra dag iallafall!

Min regndans har äntligen gett resultat! Det bara öser ner och jag sitter och myser med en kopp te. :)

Tänkte precis skriva att det var synd om takläggarna som måste vara ute i sånt här rusk. Men när jag kikade ut hade de sökt skydd, kanske i sin bil. Fast jag hoppas att min granne är en god själ som låter dem låna huset vid kris.
...

Punishment.

Jag vet inte om det har med karma att göra, men varje morgon klockan 08.00 - 08.15 vaknar jag av grannens renoveringsprojekt. Tittar jag försiktigt ut genom min persienn ser jag fyra-fem karlar bankandes på taket med långa plankor och iklädda blåställ. Jag har de senaste dagarna börjat intaga min sömn flera timmar tidigare på kvällarna då allergin gör att jag är helt utmattad efter en dag av minsta lilla aktivitet. Mitt statement är alltså att jag blir väckt i gryningen av att grannen lägger tak, tack vare att jag somnar efter 22-nyheterna.
...

Hur gör djur?



Ääääääälskar apan i början. :)
...

I wish it was me.

SMS mottaget tisdag 13.52:

Härmed har jag för avsikt att sluta snusa pga otillräckligt kapital. Jag vill tacka först och främst general white för en fin tid tillsammans men även granit.

//Sara Slow

...

Kli.

Faaaaaaaaaaaaaan. Jag går alltid runt och berättar hur mycket jag älskar våren och att det utan konkurrens är min favoritårstid. Och varje år blir jag lika förvånad när jag helt plötsligt svullnar igen i hals och näsa, går runt och nyser och lämnar spår efter mig iform av snor. Och varje år blir jag lika irriterad över det. Jävla pollen.

För att spä på detta tänkte sig mitt immunförsvar en liten vacation varpå jag blivit förkyld. Så om vi plussar på det på det som redan fanns har vi ett vrak på en stol framför en dator iklädd tajts och hushållspapper. Det är jag som är vraket. Loratadin ratiopharm 10 mg kikar på mig från mitt nattduksbord och jag undar vad dess huvudsakliga syfte med mig är. För inte fan lindrar den mina besvär. Och Otrivin menthol som tidigare varit strong as hell mot min nos känns nu inte mer än vanligt vatten i näsan.

Men gnälla över pollenallergi känns aningen gammalt. Därför släpper vi det nu.

...

En glad nyhet är att David Guetta kommer till Göteborg och Trädgårn den 2 maj. Gissar att den kvällen blir bananas.

...

- Om jag skulle jobba som något... så skulle det vara polishund.

och

- Men du såg ut att ha roligt iallafall...
- Jag hade haft roligt med VAD som helst den kvällen!


Den kvinnan knows what she's doing.
...

Bånger.

Vet inte om det var någon mer än Fanny, Sara Slow och jag som såg van Veeteren (eller van Veteran, som Fanny brukar säga) ikväll. Anyway, nivån i vårt sällskap kan beskrivas med garv varje gång det talades om herr Bånger. You do the math.
...

The good - the bad.

First the good one,



You keep me hanging on (Sexy Version) - Anca

The bad one,



MMS mottaget 12.16


God morgon Snake! Är på studiebesök, du kanske hade velat vara med?
...

Att ta en virtuell öl.

Om man av olika anledningar inte kan sammanstråla IRL för en öl och gott sällskap finns det andra sätt att gå tillväga tack vare den fantastiska tekniken och dess finesser. Vi kallar det "att ta en virtuell öl"

MMS mottaget 21.58:




Skål då! Å välkommen. Skulle haft lime.

MMS skickat 22.01:



Skål! Ser du MSN i bakgrunden?

MMS mottaget 22.13:



Onsdagskväll!! B-)
...




Karma.

Jag har tänkt putsa upp min karma lite. Men man får inte vara naiv. Det finns råttor där man minst anar det. Men nu är det karmakurva - upp för min del.



Karma Chameleon - Culture Club.
...

Appeltarte.

"Åh, vad gott det hade varit med lite appeltarte!" (Dansk dialekt).
...

Kan inte sätta fingret på hur min kropp mår idag, men mina symptom är;

- illamående

- feberkänning

- trötthet

- nikotinabstinens

Plus att min skalle känns som "can't remember shit 'cause I was high all the time."

Och jag är inte bakis.
...

Funderade häromdagen på en lista över mina bästa apelsinjuicer. Här är den:

1. Tropicana
2. God Morgon
3. Icas egna

4. Bravo

Sen har vi ju Tropicanas ananasjuice som är en slurk av himlen själv, men denna lista gällde enbart the orange kind alltså.
...