Två små listor

Här är en lista på saker som jag gärna vill ha, men som jag aldrig köper:

- Tuggummi
- Smyckeskrin
- Skvallertidningar (köps endast på bussresa till bortamatch)
- Dyrt smink (/ Bra smink)

Här är en lista på saker som jag borde ha, men aldrig köper:

- Vinterskor
- Smyckeskrin
- Riktiga löparskor

Pollen and the city

Måste börja med att beklaga mig över det djävulskap som kallas pollen. Fy fan! Det går inte att räkna på hundra händer hur många gånger jag nyst idag. Och det är marathon nysningar också - atjo, atjo, atjo, atjo........ ATJO, ATJO, ATJO! Och det kliar överallt. I halsen, ögonen, näsan.. man vet inte vart man ska börja klia! Och det värsta... när du försöker klia i halsen, ja - då får du ONT i halsen istället eftersom du harklar dig. Vilken miss. För övrigt känner man sig svullen och sjuk. Jag tror faktiskt jag lyckats med bedriften att dra på min en förskylning som grädde på moset. Dessutom får man skavsår på näsan efter alla snytningar. Nu kanske ni tänker, men det finns ju tabletter, ta en för fan...Jag tar tabletter. Dom hjälper inte en dag som denna när alla träd slått ut samtidigt och det är blåsigt ute. Min ängel till mor har idag köpt en nässpray med saltlösning idag vilket ska ta bort pollen-partiklarna i näsan. WONDERFUL! Thank you mami.

image97

Idag avnjöts 1,5 kg räkor med delikat vin och fantastiskt trevligt sällskap - Marcus, Emil, Lis (hur stavar du?) och jag. Vädret på västkusten var (nästan) på topp och Saltholmen var the place to be.

image98

Här satt vi :)

Sen bar det av till Min bror & jag, ett turkiskt ställe som har god mat + dryck. Och efter detta väntade en härlig kvällpromenad genom underbara Göteborg.

image99

Utsikt från Masthuggskyrkan (Hyfsat suddig, men wtf.) Vackert var det.


Blev trött.

Efter några öl blir man genast mycker mer sömnig. Idag var den stora Kick Offen på liseberg. Me like. Så satt man på tyrolen, kände igen typ (minst) 50 % av alla som ska jobba där i sommar. Vilken trende det har blivit för mölnlyckebor... Kanske vill man fly - hitta på nåt annat - träffa nya människor.... TJI fick dom eftersom man känner igen över hälften. Haha.

Fick en mindre kris på jobbet i morse. Totalt ointressant för omvärlden men för mig var det en big deal. Jag hade liksom inget svar på tal. Fick rådgöra med ledningen och vips - så var det löst. Är mkt stolt. (ja jag vet, jag fick hjälp, men jag gjorde grovjobbet...ni vet hur det är) parling ringde mig eftersom en låt spelade på P3 som jag introducerat henne för. Yelle - Je veux te voir. En grym låt. Den påminde henne om mig. Jag ficm tala ut om min kris och rätt somd et var var jag lugnt igen. Imorgon måste bli en lugn dag. Mina nerver är på helspänn inför söndagens mission. Då kommer jag vara ansvarig för en happening på jobbet vilket är DET SISTA jag känner för. Därför riktas mn längtan åt måndag då det är över (egentligen tisdag efftersom jagär ledig då).

Jag tänker inte gnälla elelr lipa. men jag har träningsvärk idag... har nänligen var hurtig och gått på gymet igår och idag :) Heja mig.


Blev trött. På återseende.


Nyttig och vuxen

Till att börja med - GRATTIS MADDE, 20 BAST IDAG! Jippie! Detta inlägg får tillägnas denna tok-grymma innebandybrud :). Har ni sett hennes finter gott folk? Varenda jäkel som försöker stoppa henne sitter långt borta på Frank's gatukök och väljer mellan rostad lök och västkustsallad. Detta är inte bara en stjärna på innebandyplan - Madde har även dolda talanger i ölspelet :) Madde tyckte i lördags att det skulle bli för lätt om man tog "jeansmärken" som tema. "Men hallå, det blir ju alldeles för lätt, jag kan ju typ 20 iallafall.." Yeah right Mad :) Rundan stannade när vi hade gått ett varv och stannade som ni kanske listat ut på just Mad. Haha! Grattis Madde!!

Trots att jag själv inte passerat den magiska gränsen, 20 år, känner jag mig mer och mer vuxen. Jag har förhoppningsvis en lägenhet på gång och jag tar mitt ansvar genom att gå till gymet och se till att få saker gjort på jobbet. Jag ska själv ha hand om en happening på söndag på jobbet, en dop-fika. Jag har ett övergripande ansvar genom att se till att hela grejen blir av. Är skitnervös.

Köpte även Faktum idag vilket gjorde mitt samvete lugnare. Man mår mycket bättre när man vet att man hjälpt någon annan till att må bättre. Heja Faktum. Jag funderar på att skaffa mig en tisha med Faktumtryck. De finns även med stadsdelstryck och pengarna går direkt till organisationen bakom försäljningen samt försäljarna. Det är en bra grej. Kolla in detta
här. Hela konceptet med Faktum är klockrent. Något vi ska ta vara på och utveckla.

Nu ska jag läsa min Faktum som godnattsaga.

Weekend in the city

Jo, så heter Bloc Partys senaste skiva. Men det är inte detta rubriken syftar på. I helgen besöktes nämligen the capital of Sweden av Göteborgs coolaste rödrävar. Julia, Josefina och Karin påbörjade körningen mot Stockholm i gryningen, lördag. Brudarna, även kallade Julle, Palle och Cake såg med spänning fram emot en helg med innebandy i Globen (IKSU-Rönnby, Warberg-Täby) och party. Detta är vad som hände:

07.00: Klockan ringer och Palle och Cake vaknar för att serveras frukost av pappa Eriksson.

08.20: Cake och Palle hämtar upp Julle. (20 minuter för sent) Julle ligger som ett kolli utanför dörren och är bakfull. Cake kör första sträckan.

image93

ca 09.30: Vi passerar Jönköping typ. Vi hade som plan att stanna där och göra ärende på Systemet + käka men kom snabbt fram till att klockan var för lite - driver Cake har hållt en relativt hög hastighet.

ca. 11.00. Vi befinner oss i Norrköping (Svealands huvudstad som Cake trodde att Palle sa, men nej, det är det visst inte) Besök på Donken + Systemet var det som skulle hinnas med.

På donken:
Julle: Jag tar också en McFeast.. och en sån där äppelpåse!
Kassörskan: Fruktpåse.
Julle: Ja just det.

Efter donken försöker vi lokalisera Systembolaget i Norrköping. Vi utforskade gator och torg och till slut såg vi något som verkade vara the place to be, en gata med massa affärer. Där fann vi ett parkeringshus som verkade vara vårt enda parkeringsalternativ. Julle springer till parkeringsautomaten för att stoppa i mynt. När Palle och Cake kommit ur bilen ser man Julle stå och banka på automaten. Vi går dit för att kolla läget: Mynten har fastnat i automaten, två på rad! Det är då Palle får en snilleblixt: "Jag kan pilla ut dom med mina brillor!" Resultatet ser ni nedan.

image94

Brillorna fastande och kampen för att få loss dom var ett faktum! Efter X antal minuter lyckas Palle få loss dom med ett sugrör. Nästa problem blev att hitta utgången från parkeringshuset, vi gjorde inte det så vi gick ner där bilarna kör. Sen fick vi uträttat våra ärenden och Palle kunde köra vidare mot huvudstaden.

image96

12.30: Vi har långt kvar till vårt mål och kommer missa en hel del av matchen som börjar just 12.30.

13.30: Vi siktar på att hinna till tredje perioden.

Här har jag slutat kolla klockan. Vi hann precis lagom till tredje perioden och såg därmed det viktigaste i matchen :) Väldigt bra planering måste jag säga.

Våra platser... Herregud, högst upp längst bort, ca 70 trappor upp. Julle var den som fick lida mest med tanke på hennes bakfylla.

Vi lyxar till tillvaron med lite candybites, glass och kaffe.

15.30: Herrarnas match börjar. Oerhört spännande.

16.15: Periodpaus. Julle somnar på plats.

image95

Vilken syn :)

17.30: Warberg står som vinnare. Vi står som festsugna och påbörjar sökanded efter Jeddans residens. Detta var inte det lättaste. Cake missade att säga till vid avfarten pga. fel uppfattat namn på avfarten. Julle fick ta över guidningen och vi hittade på ett kick.

Här börjar vad som kom att bli en fullkomligt galen utekväll... Det är dumt att säga för mkt om den än så länge! Något jag sagt förut och som jag säger återigen - och nu ska jag verkligen hålla detta - aldrig mer tequila!!! Det blir man totalt knäpp av. Aldrig mer.

Dagen efter... Oh man. Ont lite här och var. Spillde juice. För lite sömn. Illamående. Åt en god baguette. Bilresan hem - jodå, man va på alerten. Såg varenda skylt för enkelriktat, såg varenda bil framför, beställde mat i drive-in på rätt ställe.... Eller inte.

Kvällsblogg

Fest imorgon då. Julia kommer ladda i baksätet på väg upp till storstaden. Hon hade önskemål om Lugna favoriter. Nej, sa jag och Palle tvärt - fest ska vi ha. Ska bränna ut en nice skiva till bilen.



image90

OMG. Bilden tagen förra torsdagen på Valand. Mitt försök till att se stencoolt ut misslyckas totalt. Ps. Vem är den leende killen i bakgrunden som kollar rätt in i kameran. Och vad gör Ylva? (Till vänster).



Näpp. Absolut Vodka - För män som kan sätta gränser.


image91

För er som inte redan visste - jag har stans bästa profil.




Förra veckans skämt: Emelie, Fanny och jag hade köpt nattamat på Hedens gatukök [gaatuchurk]. Jag slog på stort med en mosbricka och det är då bussen kommer. Damn shit ass fuck, hann jag tänka innan jag kom på den smarta idén att man faktiskt kan ta med mat på bussen - om man gör det smidigt. Jag börjar fiffla lite med jacka och mosbricka samtidigt som jag öppnar min väska (för att leta efter busskortet)
- Nej Karin! Lägg inte mosbrickan i väskan...den blir mosad då!

Du behövde inte vara orolig för mitt mos. Jag skulle bara ta fram busskortet. Käket följde med in på bussen snabbt och smidigt under jackan :)

I almost forgot!

Kom i tid till jobbet idag.



Har glömt att berätta det VÄRSTA på länge! I lördags efter den trevliga tillställningen hos Anna bar det av till Marcus lya. Väl där väntade diverse goa människor. Bland dem var vi fyra pers, jag, Emilia, Fanny och Sandra som skulle ta hissen före de andra. (Vi testade med alla i hissen men det pep för att vi vägde för mkt :S) När vi väl var framme på entréplan skulle vi just att öppna dörren. Men, vi var på tok för långsamma. Hissen åkte upp igen. Vi kom upp till 6:e våningen igen där Marcus, Louise och Emil väntade på att kliva in i hissen. Tji fick dom för vi var kvar. Andra försöket såg ut att lyckas.. trodde vi. Någon i hissen hade nämligen råkat komma åt knappen till källarvåningen. "Crap" tänkte vi och tryckte på E-knappen för att komma till rätt våning. Sekunderna tickade och vi väntade på färden upp en våning. Vi tryckte frenetiskt på alla knappar men inget hände - hissen hade dött. Röv och elände. För första gången i mitt unga liv hade jag fastnat i en hiss. Jag spelade cool de första minutrarna genom att kläcka ord som "lugna, det ordnar sig" och "vi har ju öl iallafall". Detta tycktes inte lugna de andra till en början. Vi ringde till våra festkollegor oc berättade läget och de kom nerspringandes och kikade in genom fönstret. Orden löd: "Ni måste ringa det där journumret så kommer dom och öppnar... vi går till Linné kök & Bar och tar en öl sålänge!" Helvete kompisar. Det är inte rätt att jävlas på det viset. Polarna ute i trapphuset ringde journumret och vi fick det "lugnande" beskedet att någon gubbe skulle komma och låsa upp om en halvtimma. Paniken infann sig med små steg och min coola yta förvandlades till en stissig tjej på 9 år. Vi satt där, jag, Fanny, Emilia och Sandra, med en ynka öl och väntade på räddningen. Vi gjorde det bästa av situationen och satte på lite musik från mobilen för att få lite diskofeeling. Efter vad som kändes som två timmar kom en stackars krake och låste upp och sen var vi ute! LUFT! Syret tog nästan slut där inne och vi var lite dizzy. Vi fick en kram som tröst av våra vapendragre och vi tog raska kliv mot spårvagnen och festen.

image89

På spårvagnen träffade vi
Sara som var glad i hågen.


Pinsamt

Jag skäms för att säga det, men mina nya "sovvanor" (gå och lägga mig i tid för att vara pigg på morgonen) havererade totalt. Somnade kanske ca halv 11. Visserligen vaknade jag utvilad - klockan 9.40! Usch vad jag mådde dålig. Dock har jag inga fasta tider att gå efter (flex) men det är ingen ursäkt för att komma in som en lyxlirare klockan halv 11. Inte för mig iallafall. Fy skäms på mig.

Anledningen till min försovning var att jag helt missade att ställa alarmet. Tabbe.

Dagens ordspråk: Carpe Diem = Seize the karp = Fånga karpen.



Har äntligen fått tillbaka ena halvan av min Sex and the city box av Sara, så nu är man människa igen.



Jag MÅSTE få tummen ur röven och ta mig till
Heidi Hay tattoo och fylla i min Batman. Lovade min tatuerare i höstas att jag skulle komma tillbaka nån gång under hösten. Han måste tro att jag har dött eller nåt. Har för övrigt klurat ut ett motiv jag ska göra! Det blir när jag kommit hem från USA (om jag hinner med bytet i Paris där jag endast har 40 jävla minuter på mig!).



Over and out.

Keep on dreaming

Om jag mot all förmodan skulle bli rik i livet ska jag unna mig denna!

image87

 Dodge Viper, so fresh you can taste the crunch.

image88

I blått med stripes hade jag vart ascool.

Om jag ska lyckas med detta måste jag lägga undan oförskämt mycket pengar varje månad. Men jag tror jag kommer klara det. Om jag slutar försova mig.


Torsdag?

Aaah! Det känns precis som att det är torsdag idag! Jag har helt skev tidsuppfattning.

However - när lördag morgon gryr är det tripp till Stockholm som gäller. Jippie! Kommer bli hett. Kolla SM-finaler och gå på ferre. Som allas vår Victoria Silvstedt skulle sagt, mm I like! Det gillar vi.

image83

Om någon undrar vad jag sysslar med på denna bilden ska jag berätta. Alex tog helt oväntat ett kort när jag tog en aldeles för stor klunk cider. Lägg även märke till att jag lyckats spilla lite på mina tights (som jag lyckats köpa en storlek för kort..)! Bilden tagen på Emilias partaj!

image84

Nu har dom lämnat oss igen, mina fina brudar. Tack för en underbar vecka i Göteborg!

image85

Herregud, man kan va söt och man kan inte vara söt. Känner mig INTE särskillt söt på bilden! Louise försöker med ett "jag-är-inte-full-smile".


Blä. Jag har inte bara skev tidsuppfattning - har även dragit på mig en skev dagsrytm. Jag har min formtopp på kvällen och min absoluta down-time på morgonen. Jag vaknar och ligger som ett jäkla kolli och kan inte röra mig. Det är rena plågan. Lyckas även tajma in en energidipp efter lunch. Idag var det ruggigt jobbit. Klämde nämligen i mig en pizza vilket gav konsekenser i form av svimfärdighet. Kampen mot John Blund inleddes och efter ett par koppar kaffe och timmar senare var jag pigg.


image86

HAHA! Stadiga brudar. Carro och Elin håller ställningarna på spårvagnen på väg till nyårsfesten. Väldigt oaktuell bild egentligen men jag fick flashback från den kvällen.

Fulla människor på spårvagnar. Och bussar med för den delen. Fan, när man själv är nykter ser man hur dom fulla beter sig och då får man lite lätt ångest - är jag själv likadan? - Japp, troligtvis :S

Ska nu försöka omvända mina sovvanor. Gonatt.

...fortsättningen

Idag åt jag lunch med Louise, Marcus och Emilia. Losse åker hem till USA imorrn. Hon var inte sen med att visa modellbilderna hon hade tagit på Måns och Mickis (hennes två katter som bor hemma i Sverige hos syrran). Jag har tyvärr inte tillgång till dessa bilder så världen får se... men hon har lovat att skicka dom när hon kommer fram. Anyway - det roliga med bilderna är att Louise hävdar att Måns ser ut som en äkta Göteborgare på en bild. Om en katt kan se ut som en Göteborgare, kan då även hundar göra det? Och andra djur?

Det bästa med situationen med modellbilderna är:

Föreställ er att Louise visar bilderna på Måns och Mickis. Hon är mkt nöjd med resultatet och berättar om hur ljuset kommer in fint i bilden. Sen dyker Måns upp. Då utbrister Louise:

- De vå la onôdigt!(Grov och rapp göteborgska) Precis som att Måns skulle sagt det! (Tänk pratbubbla från katten).

Kanske lite av en situation där man måste ha varit med för att tycka det är kul. Men detta är något jag kan garva åt när som helt och hur ofta som helst :)



Vi hann med lite partaj under veckan. Varken Fanny eller Louise låg på latsidan när det gällde att leka paparazzi. Jag ser ut som fan på VARENDA bild. Det ser ut som att jag är aspackad, alkoholen försämrar min kroppshållning brutalt och allt smink åker av. Plus att ögonen hänger mer än Ronny & Ragges jeans.

image77

Typexempel på hur bra hållningen kan vara.

image78

Ögonen är på väg ner..

image79

...and they're down.

Det kommer mera :)

Uppdatering av det bättre slaget

Legat på latsidan när det gäller bloggen. Dock inte när det gäller annat :) Har haft finbesök av Stjärten och DJ Vigge. Veckan har bjudit på en del godbitar!

Jag börjar med min berättelse i bakvänd ordning. Igår, den sista kvällen tillsammans, spelade vi det briljanta spelet Taboo. I detta spelet ska man beskriva ett ord för sina lagkompisar på tid. Problemet är att man inte får använda vilka ord som helst i sin beskrivning - vissa ord är förbjudna. Alla bjöd på fiffiga förklaringar, speciellt Fanny (Stjärten).

Situation: Fanny ska förklara ordet "förhöjning":
- Åh! Sånt här tycker jag är väldigt bra...!
Slut beskrivning.

Denna dam slutar inte med smartheter här inte. Till spelet hör en liten tuta som man ska tuta med om personen som beskriver ordet råkar säga ett av de förbjudna orden:

image76

Just med den tutan har Fanny ett litet partytrick; hon överraskar en person genom att tuta denne rätt i örat så man blir rädd + döv. Detta trick gjorde hon två gånger igår - först på mig (jag hoppade till) och sen på Emil (som också hoppade till). Sen fnissar hon och kläcker;

- Funkar varje gång, varpå hon ser väldigt nöjd ut.

Situationen följdes upp med ett asgarv på en kvart :) Vilket höjdartrick du kan Fanny! Är det så du fixar killarna också?

Återkommer med mer information om helgen snarast.

Thank God it's Friday

Läckert värre att det är fredag. Ska spela match ikväll vilket känns inspirerande.

Jag har fått lön idag upptäckte jag!! Underbart och bra tajmat - ska stoppa undan lite slantar i min resekassa :)

Jag kan inte fatta att Rönnby återigen är i final.. Gud eller vem fan det är som bestämmer vad som sker (ödet?) jävlas med mig. Och alla andra som har ett ont öga för Västeråsarna. Hoppas iallafall dom får däng i år igen.

Igår samlades ett gäng för att fira att vår vän Emilia tar studenten i maj. Det gäller att vara ute i god tid!
image72

Bild på mig och Marcus. Här kan man även skåda min relativt nya frippa.

image74

Fanny och Marcus hos Emilia.

Kvällen var sjukt trevlig - tack Emilia!


OMG. Bloc Party - Waiting for the 7.18... Det är tamejfan världens bästa låt! Deras nya album "A weekend in the city" är verkligen en masterpiece. Förra skivan "Silent alarm" är också bra men det känns som att de har hittat ett nytt sound. Låtarna är lite större, lite mäktigare.

image73

Bloc Party


Avslutningsvis...
För alla er som är svaga för danska (inga namn nämnda) finns en hysteriskt härlig filmsnutt,
Bestefar og jeg - alla borde se den :)


A4 i röven

Fanny är upprörd:
Pappa har köpt fel toapapper....med detta känns det som ett jävla A4 papper!



Skillnad?

Igår fördes en diskussion angående huruvida redbull vodka är smarrigt eller inte.. Kvinnan som förespråkar drycken kallas Annie och Yhlen och jag var mer tveksamma. Men det bästa med diskussionen var när Yhlen skulle klanka ner på dryckes utseende:

- Blä, den ser ju skitäcklig ut!

Man ska inte kasta sten i glashus Ylva!

image71

Ylvas cider till höger är slående lik "Annies" vodka till vänster...

Väckt.

Nu är det snart dags att åka och hämta Losse på flygplatsen. Fanny kommer nog köra. Annars kör jag.

Fanny ringde och väckte mig till dagens ära. "Halv 11, då MÅSTE hon vara vaken". Tyvärr var jag inte vaken. Hörde ringandet lite dovt långt borta och insåg att det ringde. Därefter insåg jag att ingen var hemma i huset. Jag springer till telefonen men hinner inte.

Jag somnade på nattbussen.

Oh, man! Vad är det för lurigt med sprit egentligen? Dricker man öl, vin och cider fungerar kroppen och sinnet precis som det ska (nästan)... Men när spriten kommer in i bilden blir det genast mkt mer spännande!

Något som inte är lika spännande med spriten är dagen efter. Man är sjukt obalanserad.

Vad är då mina tips för att lindra en mindre trevlig baksmälla? Här är grejerna jag desperat intalar mig själv hjälper..

* C-vitamin (brustablett) alternativt är mkt frukt. Kroppen behöver vitaminerna.
* Ett paket juice.
* Powernapa så mkt det går för att sova bort skiten
* Vatten i stora mängder
* En dusch
* Kaffe
* Panodil,Ipren, Ibumetin...

Är rätt nyfiken på vad Bamyl koffein kan göra åt saken! It's souds like a winning concept.

Det största problemet är nog att det är svårt att bestämma vad man ska äta...Jag lyckas aldrig komma på vad jag är sugen på!

Fanny trillade in i mitt hem nu :)! Gotta go.

Why?

Igår hände det konstigaste...

image69


Mitt i Vallenbacken ligger denna... Vad i helvete ligger det en sombrero i Vallenbacken för? Who has a sombrero and more importantly - how did it get there?

Easteregg

Hjälp! Jag har fått ett påskägg! Farligt mkt godis. Plus att jag kommer få ett av mamma och pappa. Nu gäller det att hålla uppe workouten..

Dagens låttips: Timo Räisänen - Let's kill ourselves a son

Jag måste dubbelkolla, men jag tror jag har fått bränna i fejjan och armarna... bonnabränna... Men jag har inte gått i kortärmat utomhus vad jag minns!

Fanny har kommit hem på besök!!! Det gillar vi. Hoppas på diverse roliga happenings kommande vecka. Funderar på att kvittera ut en extra ledig dag så man kan köra hårt.

image66

Även Dj Vigge kommer och hälsar på, hon anländer på söndag! Så då blir det crewet samlat :)

På söndag landar även Elin "Slangen" Diamond i Sverige! Me like :)

image68

Bilden ovan är sjukt arrangerad. Vi skulle ha med den i vårt projektarbete i 3:an för att visa hur det kunde se ut när vi jobbade! Skrattretande, eller hur?


Jay Leno!

Längtar till sommaren! Jag kommer ha shoppat upp mig i USA, m a o I'm gonna look good! Jag kommer kunna avnjuta en kall Staropramen dark i mina läckra brillor. Jag kommer gå sönder mina flipflops. Jag kommer hälsa på Fanny i London. Jag kommer ta en tripp till Danmark (ev.Tyskland) och dricka god och billig öl.

Jag bara älskar Jay Leno, hur kan man låta bli? Han är helt utan fight den bästa av alla talkshow ansikten. Hans underbett är ljuvligt.


Jay my man.

Åkte vilse och virrade runt i en timma ute i bushen.. Vad gör man åt det? Ett förslag jag kom på själv är att kolla upp lite innan man satt sig i klistret hur man ska åka, vart man ska svänga av, vad man ska leta efter osv. Jag har dock en dålig vana som gör att jag riskerar både det ena och det andra - jag litar på mitt lokalsinne/förmåga att hitta. Det är dumt i bland. Lite hybris en ganska vanlig tisdag.

Jag har fått låna en bok av Palle "Tillsammans är man mindre ensam" av Anna Gavalda. Den ska tydligen vara smashing.

I need the sleep.

M.m

Haha haha och haha! Sex and the city - jag säger då det. Fantastic!

Carrie (Carro på svenska) - Delar helt och hållet hennes kärlek till skor. Jag har visserligen inte köpt ett par på en längre tid, jag hålelr mig till USA-trippen. Där lovar jag att köpa skor för flera år framöver.

Charlotte (Charlotte på svenska) - Underbart naiv. När Carrie är kär och behöver lite kärleks-optimism är det Charlotte hon går till. Hon har svaren man vill höra när man är kär och hon målar upp en framtid fylld av rosa moln och röda rosor.

Miranda (Miranda på svenska) - Man tänker att hon är pessimistisk, MEN, hon är bara realist. Sjukt skön. Det bästa är när hon har ett förhållande med sin TV och fullkomligt bryter ihop när det senaste avsnittet av hennes favoritsåpa inte har blivit inspelat.

Samantha (Samanta på svenska) - Mer självsäker än någon någonsin kommer bli. Smith är det bästa som har hänt henne. Han är klockren (och heeet).

Härom veckan gjorde jag ett besök hos Sissel som nu är hemma från Thailand! :) Vi löste ett korsord i en skvallertidning: "Vad fasen är alleerna för ord?" undrade vi... Alléerna, såna som omges av träd. Härligt dum man är.

Nu blir det ett avbrott. Pratar i tele.


Ett nytt liv?

Helgen bjöd på diverse dryck och annat kul. Inte sovit så mkt som jag borde. Hinkar i mig kaffe i tro att jag ska bli på alerten. Har inte fått gjort något vettigt än och är mkt skeptisk till att jag kommer lyckas överhuvudtaget idag. Tydligen försvinner koncentrationen när man är trött... vem trodde det? : P

 

Nu när säsongen är över är det saker jag ska göra:

 

- Leta upp mitt pass (inför min resa)

- Sola

- Gyma mer

- Köpa bikini

- Fixa kroppen så man kan ha bikini

- Umgås med vänner mer ? speciellt kul nu när Fanny och Louise kommer på besök.

- Lägga under pengar

- Försöka ha kul/Hitta på saker utan att slösa så mkt pengar

- Skaffa ett liv
- Köpa det där hudkräms kittet på Åhlens (I need it)

 

Det är ett utdrag från min lista över saker jag ska ta tag i den närmsta tiden.