Våning 4.

8 timmar på KTB, våning 4... det känns i min kropp. Eller snarare i huvudet. Överdos av koffein som med all sannolikhet kommer behöva byggas på under kvällen. Om en liten stund närmare bestämt. Deadline 1 av 2 är satt till dagen nämligen. Jag riktigt känner hur härligt hafsig fråga 2 kommer bli. Och jag får helt enkelt gilla det. :)
...

Thanks to - YOU my life is upside down! (L)

Faaaan! Underbara melodi, beat och röst. CD Pool Club October är nykomlingen i iTunes och fyfanfisefan jag är kär. Vet inte om det beror på min tentaångest, men musiken biter på mig som det sjukaste lyckoruset. Lade in albumet på min Shuffle utan att ha lyssnat igenom det och vilket jävla geni jag är, för då LYSSNAR jag verkligen. Ger det tid, får rätt ljud = en ärlig chans.

Tagit mig an holländaren Rietbergens bok "Europe - a cultural history", vilket jag bävat för sedan kursstart. Men tydligen har jag hittat rätt sätt att bearbeta hans utsvävningar. Jag sållade bort skitsnacket om utomäktenskapligt sex och rätt var det var hamnade jag på kapitlet om franska- och industriella revolutionen. Jackpot. Spretar mina egna händer för att jag ska lyckas få ihop åtminstone en av dessa två tentauppgifter.

En av de skönaste låtarna på länge är Shadow on the Wall med Hannah. Dock finns inte den absolut bästa remixen (av Bimbo Jones) uppe på tuben. Orginalet är schysst, men mixen är sjukt mycket skönare.

Enjoy.



Shadow on the wall - Hannah.



Supernova (Original mix) - Marchand.




Broken-Hearted Girl (Alan Braxe Dub) - Beyoncé.

Det är mina lovers.
...

Urladdning.



Only this moment - Röyksopp.

"Stay or forever go
Play or you'll never know
What heaven decided
You can't deny it's all you've been waiting for"


:)
...

Zoegas.

Jävlar i min låda. Gårdagens bussresa tog tydligen kål på mig, för imorse när alarmet gick av kl. 06.30 kunde jag inte röra mig. Jag sover som en gud i min säng och när det dessutom är kolsvart ute och regn i luften känns det avlägset med uppstigning. Men viking som jag är blev det ändå att kila iväg för att lyssna på "Andra världskriget i Europa" i ljuvliga hörsal Dragonen. Bara det att jag under de första 45 minutrarna satt och nickade och flaxade med ögonlocken. Fyfanfise vad hemskt det är när man inte kan hålla sig vaken när man måste. Och jag som har så lätt att somna på konstiga ställen och gärna i föreläsningssituationer. Ett par minuter innan paus petar min compadre Kim mig på axeln och föreslår kaffe. Tydligen var hon lika trött som jag och vi skaffade vårt koffein. :)

Jag insåg snabbt efter föreläsningen att jag inte kunde stanna på KTB för att läsa innan powernap. Jag åkte först vägen om Sportlife för att hämta mitt gymkort, sen var det raka vägen ner i soffan och jag somnade som ett litet barn. Nu är jag vaken och häver i mig Zoegas. Jag känner mig helt dimmig i mitt huvud. Känns lite jobbigt att inse att läsandet inte kommer bli gjort i den mängd jag hade räknat med. Varför finns inte studentlitteraturen som ljudböcker?

Men nä, jag sätter mig med fejset i Schulze nu.
...

Fierce.

Haha! Igår hamnade jag på Open jam på Teater Jaguar och det var MYCKET dejligt! En ung tjej, vars namn jag tyvärr glömt, gav mig gåshud med sin gitarr och stämma. Sanna P blev tårögd. :) Men hon var ändå inte höjdpunkten - vi som var där hade äran att bekanta oss med bajsugglan som körde stand up. Där garvades det inte bara av artighet! Hennes blogg rekommenderas varmt. :)

http://bajsugglan.blogspot.com/
...

Nu ska jag slänga i mig lite mer kaffe innan avfärd mot Olofström. Och veva lite till vår låt :)



Dagens sanning.

"Du går inte på en lökig buss om du vet att det kommer en fräsch spårvagn strax efter."
...

Old lucky couple.

Det satt två par i pensionärsåldern mitt emot mig på bussen idag. Jag hade musik i lurarna och hörde inte vad som sades, men de log konstant och skrattade stundvis. Det var vackert. Sånt gör mig helt varm. Och det behövde jag en kall dag som denna. Praktiskt sett så har denna onsdag varit mys och åter mys. Kvalitet och plugg med Slow och lyx-fisksoppa med Kim. Fabulöst. Men emotionellt sett så är jag such a mess. Men jag ska inte gnälla. Istället tänker jag på de fina pensionärerna på buss 19.
...

Touch touch touch touch my ass...

... feel feel feel feel my lips! Smell smell smell smell my skin! Lick lick lick lick my hips!



Sextasy - East Clubbers.

...

Skön känsla going on right now. :) Snyggt skulle man kunna säga.

Förutom Sextasy här ovanför så är Inside of me låten för dagen. Har bara varit en sån dag. :) Progressiv, härlig och bra.

(Ge den lite tid, fullängd = långt intro. Be patient.) :)



Inside of me (Original mix) - Arty & Misha Kitone.

...

Familia.

Undra om man förstår kärleken till ett barn när man själv får egna? För jag kan inte förstå hur mina päron kan tycka om mig efter alla bitchiga utbrott jag fått i mina dagar. Fise vad fina dom är. Jag tror jag börjar förstå mer och mer att det är något speciellt med kärlek mellan föräldrar och barn. Eller, någonting måste det ju vara.

Stressen fångade upp mig i veckan. Och det är riktigt risky att låta den göra det. Aldrig att den ska få ta så stor plats igen. Över mitt brustna parkettgolv.
...

Det här är vad som startar mitt förvirrade och klappande hjärta just nu (avd. inte ok puls) :



Output - Fedde Le Grand.

...

Do your thing.

En dag av kvalitet, I'd say. Vaknade efter tio timmars skönhetssömn. Jag vill alltid sova så länge! Somnade strax innan 22.00, vilket inte har hänt sedan mellanstadiet. Vaknade 01.42 och fick världens lyckorus eftersom det var långt kvar till uppstigning. Trots gott om tid och energi i morse fick jag som vanligt stressa till skolan. Anlände right on time.

När föreläsningen var över gick jag längs Vasaallén mot Vasaplatsen, och på halva vägen mötte jag Sara Slow, enligt planen. Jag berättade för Slow om mitt konsumtionsbegär och vi körde lite spontanshopping. Vi begav oss med våra likadana påsar hem till mig. Då mitt crib sett ut som ett soprum placerade jag Slow i soffan och satte igång med en uppkittning av kaoset. Disk, dammsugning, handtvätt, matlagning och Desperate Housewives. Hann även med en powernap while checking out Desperate. Träning sen och skjuts hem av Bronsman = guld värt! Tack Sarah! :)



Ottomanska imperiet.




Skolbagen. Fick den i present av Sanna P när hon kom hem från Oslo. :)




Köpa köpa köpa med Sara Slow.




Handtvätt (borttagning av rödvinsfläckar). Här på tork.



Kvällslektyr. Vet inte vilken av dom jag ska välja.
...




Do your thing - Basement Jaxx.

...

Stiffe.

En av våra tränare heter Bagarn. Eller, han heter inte Bagarn egentligen, utan Stefan. På dansk blir det "Stiffe". Honom gillar vi i Challs. Han går alltid runt och småler. Jag och Sanna P brukar se framför oss hur Stiffe bakar. Vi tänker oss ett rutigt förkläde, en vit hatt, rosiga kinder och mjöl i ansiktet. :)
...