Havreknäcke.

Den första dryck som intogs i min nya lya var Coca Cola. Det första snackset som knaprades på var popcorn. Och nu har jag firat att jag ska sova min första natt med något riktigt lyxigt - Wasa havreknäcke. M-m-m! Där har vi mackornas macka, kungen av knäcke, the master of mellanmål. Detta kan jag leva på! Vilket jag också misstänker att jag kommer göra.. Well, inte mig emot!

Cheers!
...

New era.

Idag var sista dagen på Auschwiz, aka mitt jobb. SKÖNT kan man säga!

Men det blir inte ro här inte. Nej, utan nu börjar en ny era, ett nytt kapitel. Jag ska flytta till ett eget crib. Även sätta mig i skolbänken. Studielån..

Oh my gosh. Den nya eran innebär (så fort jag löst biten med Internet) att bloggen kommer vara mindre vissen. Den lever på ångorna av min blöta handduk som hänger på min stol. We'll see helt enkelt.
...

Take me to the sun.

Den andra låten för dagen känns onekligen passande eftersom jag lyckats tajma in semestern under Sveriges monsunperiod. Det sägs att värmen och solen kommer imorgon. Isåfall väntar Smitten med solkåta, redan brunbrända muppar. Om inte - Röhsska med samma, förmodligen ännu mer solkåta, men kulturella muppar.



Take me to the sun - Disco Freaks (Freemasons Remix).

...

Femina Mobilior Ventis.

Rubriken är namnet på en av mina tunes of the day. Sjukt tungt men minimalt beat som är jävligt tillfredställande när man, som jag gör just nu, känner sig ostrukturerad och ovetandes om allting. Den berättar ingenting, utan lämnar allt åt fantasin. Precis som allt annat i livet verkar göra nu.



Femina Mobilior Ventis - Andomat 3000.
...

A night in Budapest.

I fredags åkte min goda fe, Slow, till Ungern för att äta langos. Och hälsa på ett par underbara connections hon knöt i Russia. Det är hon så värd. Fick ett underbart textmeddelande av henne idag där hon grattade mig och berättade om högtrycket hon är "utsatt" för i Budapest. I'm so jealous. När man går på reservtanken är Slow en fantastisk människa att ha att göra med. Hade behövt henne nu...



A night in Budapest - Joe T Vannelli feat. Csilla. Jag bara älskar den här.
...

Min födelsedagskompis Malin "Dellan" Delin och jag brukar gratta varann denna dag varje år. Iår var inget undantag och hon gav mig förhoppningar om ett bra år som 22åring. Regn betyder tur.
...

Och alla som grattat mig idag - thanx! Ni är mina guldkorn! :)
...

Kan karman ändra riktning snart?
...