Ang. garn (hår).

Malins bästa idag på jobbet kom redan 08.15 ungefär,

"Man kan väl åtminståne borsta håret innan man går till jobbet?! Inte ok med det knullrufset."

Slog samma kollega en signal för att jag var för lat att gå tillbaka de 200 meter jag hade ifrån min order,

- Hej Cake!
- Hej Ca... hej Malin!


Var oerhört fokuserad på att säga mitt eget namn korrekt och blev därför aningen oskärpt när det gällde ett snabbt motsvar.
...

Har under kvällen fixat gratis Botox i underläppen. Dock bara på en punkt à 5 mm i diameter. Och detta tack vare en mygga. :S

Och på tal om bett har mina fötter förvandlats från små nätta ballerinatassar till elefantklövar. Tydligen har värmeböljan fört med sig insekter från Sydamerika med elaka bakterier i partylådan. Inte kul! Och inte fräscht...

...men fräscht är något som inträffar på torsdag, 2/7. Klockan 05.00 ungefär räknar jag med att vi är på väg att checka in på Landvetter airport för att sedan slå oss ner i baren och sänka en eller eventuellt två kalla. 07.50 landar vid med KMS i Amsterdam. Ooooooh behave! Då har mina vapendragare på jobbet ännu inte kört igång dagens kneg. För en sån här sak går jag dock mer än gärna upp i gryningen. Freitag vankas en sensation i vitt och av beats. Har varit ganska oberörd sen biljetterna trillade in i min låda, men nu har det slått mig att det faktiskt bara 4 tinytiny dagar kvar.  Det är som att vänta på julafton. Jag undrar vad som döljer sig bakom det mystiska Wicked Wonderland? Och vem är Mr White egentligen? På min önskelista står Tocadisco, Laidback Luke, Eric Prydz, Deadmau5, Crookers, Roger Sanchez, John Dahlbäck, D.O.N.S, Axwell, Kurd Maverick, Style of Eye.... Det krävs mer än en kväll helt enkelt.



Little bit of this...


4 days left.
...



Fucking great.



Can't sleep - Adrian Lux.

...

Melo (L).

Den här låten framkallar en sorts kärlek till livet. Lyssnat på den varje morgon när jag cyklat till jobbet i veckan. Den idylliska miljön med gröna träd, blänkande vatten och shades för solen och Melo gör att man går runt med ett töntigt leende på läpparna. Mmmm. Helt amazing.



Melo - Pryda.

Det fina med shufflefunktionen är att man rätt vad det är snubblar på en riktigt fet låt när man minst anar det! När jag vevat färdigt till Melo dök ett fruktansvärt skönt beat upp och min kropp fylldes med endorfiner. Deadmau5 tog mig återigen med storm. Tänk att det finns människor som på riktigt ratar sån här musik?! Det känns ju i hela kroppen! Man känner det. Det är jag tacksam för. Deadmau5's All you ever want är riktigt vass. Dock hittar jag inte den mest klockrena mixen av Jackson Q på tuben....det är sad, för den är något av det grannaste mina öron hört. Ungefär som Melo. Jackson Q, kom ihåg det.



All you ever want (Original Mix) - Deadmau5 & Billy Newton Davis.

6 days left...
...

Save the whale!

Årets fest avklarad och jag lever, även om det är knappt. Underbara människor gjorde mitt casa ett besök och damn vad det var nice! Love u guys!

Rap das armas kan ha kommit ett par snäpp närmare döden efter att den spelats mer gånger än man kan räkna. 25-mest-spelade-listan har fått en ny ledare.
...

Hittade en potät, som Hjulet valde att kalla det, under fotpallen i vardagsrummet. Partytutor har spottats lite överallt. Liksom chipssmulor, öl, Monster, mjöl och ballonger.
...

Nu börjar countdownen inför nästa års midsommarfest på Klarinettvägen! See you there!
...

Midsummer.

Tjuvstartade firandet inatt. Blev lite senare än planerat, men NICE var det. Och denna bit hittades i mitt musikbibliotek and I LOVE!



Rapture (Original Club Mix) - Tiger and Dragon.


Två av mina favoritlåtar i en och samma slinga. FUCKYEAH.
...

FF.

Nödvändigt att vakna 06.29, en minut innan alarmet ringer och jag egentligen ska börja snooza. Nu blev ju det här en rejäl spin off till mina morgonrutiner. Med kaffe och General white sitter jag och lyssnar igenom Serious Beats 60 på en bekväm volym, utan att det stör någon - har nämligen FF här hemma i några väl utvalda dagar. Att vakna upp på morgonen utan att bli attackerad i köket av miljoner frågor när man pendlar mellan livet och döden är en välsignelse.
...

These shoes stays on my feet.

Som vissa kanske vet så är skor en av mina passioner i livet. I can't get enough. And I havn't got enough yet. Och på tal om just skor så är Tigas lilla bit Shoes något av det bästa jag hört på riktigt länge! ÄLSKAR när P3 spelas på jobbet och man får tillfälle att stampa runt på jobbet till såna här sköna beats till skillnad från kväljningar till Flo Rida's Right rund. Spencer & Hill's remix av Shoes är sjukt medryckande. Och Djedotronics. Avgör själva vilken som är hotter.



Shoes (Original) - Tig
a



Shoes (Spencer & Hill Remix) - Tiga.




Shoes (Djedotronic Remix) - Tiga.

Ååååååå. Skönt.
...

Hallelluja!

Äntligen har man börjat sända Seventh Heaven igen på Kanal 5! Och jag är upp över öronen lycklig för det. Har inte lyckats lista ut exakt vilka tider det kommer att sändas, men idag knappade jag på tvn och kunde avnjuta mitt morgonkaffe till denna fiffiga serie, 06.25 - 07.10.



Lovely!!
...

Flashback!

Av en HELT okänd anledning fick jag den här gamla låten på hjärnan och var givetvis tvungen av tuba fram den! Den är sweet ändå. Memories =)



Kung-Fu Girl - Bobby Trafalgar.

...

Alltså..

... jag kan inte ha en mobiltelefon utan att det slutar i fiasko. Det senaste året har tre stycken kollapsat och lämnat mig ensam, ledsen och kall (eller naken om man vill). Nu var det alltså dags för nummer tre att svika till förmån för den lokala mobiltelefonhandlarens business. Givetvis kan jag inte smyga runt naken hela dagarna långa, jag har ändå gränser. (Som jag misstänker att jag kan ha fått gratis som spädbarn, sittandes i lekhage à la Viveka Andebratt.) När mannen i Allt-i-mobil la tassarna på min telefon (läs: pappas ena telefon som jag lånat då min förra drabbades av en mystisk sjukdom och fick nästan eleptiska anfall. Skärmen blinkade hysteriskt, sen dog den) kunde jag enligt mina gränser inte gå utan portabel kommunikation särskillt länge, utan fick ta till reserverna:



Detta är alltså den senaste modellen, Nokia 5140i. Den är stöt- och dammtålig, har färgskärm och man kan både smsa och ringa med den.

Vore ganska trevligt om reparationen inte tog för lång tid.
...

Hard to breathe..

..men detta har gjort det enklare:

* "Dom två har haft sex ihop."

* Ställa ett Pringles chipsrör utanför en väns granne som heter "Pringle" i efternamn.

* Those dancing days - Those dancing days.



Those dancing days - Those dancing days.

Om jag älskar låten nu, kan jag inte föreställa mig hur bra den kommer vara när jag väl blir high on life. Snälla, låt det bli snart.
...

Not Fair. (L)



Not Fair - Lily Allen.

...

Enter at your own pleasure.



03.07.09
...

Dagens outfit.



Hudfärgade steps, H&M.
Plåster, Salvekvick Aqua Resist, Apoteket.

...

Absolutely flawless!



Flawless - The Ones.


Briljant gammal låt!! Det är sånt här radio är bra för! Lyssnat på
Ministry of Sounds radio på morgonen och snappade upp detta välbekanta beat. Älskar när det händer. :)
...

Nej, den är fortfarande inte god.



Nu såg jag att Retro hade ny design, och den attraherade mig direkt! Nu såhär i efterhand ångrar jag inköpet lite, då snuset faktiskt inte är godare bara för att dosan är snyggare. Dock ska dosan brukas väl och fyllas med pålitliga Granit vit i fortsättningen! (Mest på grund av att dosan har ett extralock, vilket Granit icke har.)
...

Tre flugor i en smäll.

Sagt idag på träningen:

Julia:
Nästa gång ska jag fan träna i bikini! Så kan man bada sen liksom.
Jag: Ah, plus att du kan jobba på brännan samtidigt som du tränar!
Julia: Ja! Två flugor i en smäll!
Tina: Till och med tre... du kanske får en make på köpet också!
...

The hangover was about to kill me....

...sen ringde mina bästa Jönköpingstjejer och påannonserade en eventuell spontanvisit. Plötsligt levde jag igen!
Jag kompletterade min nattssömn med ett par timmar och vaknade återigen av Blümchens Blau Augen på min Nokia:

"Vi är här nu! Nä, jag skämtade bara, vi är i Borås!"


Småflinandes satte jag igång mitt uppvaknande med dusch, frukost och innan jag visste ordet av ringer Johanna igen och meddelar att de nu är utanför mitt casa. Skulle jag komma ut och joina eller skulle de säga hej till mitt casa först? I och med att jag inte riktigt var klar så fick de lov att komma in medan jag gjorde mig redo.

Vad jag inte förväntade mig var en hjärtinfarkt när jag gick ner för att låsa upp dörren för damerna. Tydligen var dörren inte låst och precis nedanför trappan, runt hörnet, stod en Heidi tyst och stilla. Utan morgonkaffe och förmodligen en mindre mängd alkohol kvar i kroppen blev det där mitt definitiva uppvaknande.

Efter mitt ski ut över Mölnlyckes bebyggelse tvingade jag vår nya primadonna Johanna (som numera tagit över tronen efter Heidi) att sitta i det ickebefintliga baksätet i Heidis cabriolet. Hon är den i gruppen som faktiskt är mest petit. Hennes garn fick sig tack vare the back ride en svängom och minerna var aningen buttra. Men med hårbandets magi lyckades hon ändå få till en representabel uppsyn.

På väg till Mölnlyckes playa to be - Frökens udde - tog vi ett pit stop på Coop Konsum. Här blev vi haffade utanför entrén av två damer i de senare tonåren.

"Hej, vill ni köpa den sista giffel...kanelen...giffelliffel...kanelgiffeln....? Hahahaha!"
"Eh, nej! Hahahahahahahahaha!"


Vi köpte istället RedBull och jordgubbar av finaste kvalisort. Sen hade vi ett par härliga timmar på playan och mormor Johanna badar ALLTID i maj!

Sen blev det in mot stan, shopping inför Sensation, Condeco och gräsmattan vid vallgraven. Vi pratade om när vi var små. Om hur jag alltid sprang bort i affären och alltid hittades vid leksakshyllan. Hur Johannas syster lärde sig simma genom fågelmetoden - nu är du redo, i vattnet och simma nu! Och Heidis historia om hur hon kom bort på Englandsfärjan som 5-åring.

"We have found a 5 year old boy! He's waiting at the bar."


Lovely day. =)
...