Så tokigt det kan bli..

God morgon!

 

Rättelse! Igår skrev jag om min hemska försovning. Jag försov mig inte 50 min utan 1 h och 50 min!

 

By the way liksom.


Overslept

Jag var nära till tårar när jag tittade ut genom fönstret och solen var i moln! Man har blivit bortskämd med Göteborgs underbara väder den senaste tiden. But thats nothing to cry about som Ben Gibbards skulle ha sagt.

 

Jag har fått väldigt fria händer på jobbet vilket resulterar i stort ansvar och en del försovningar. I morse vaknade jag av att solen glodde mig i ansiktet och jag tänkte skönt att vakna av sig själv! Tji fick jag eftersom klockan var 08.20 och jag skulle ha gått upp för 50 minuter sen. Jag fick en flipp och la skulden på mobilen som inte hade ringt. Enligt den hade den tydligen gjort det och jag skulle ha stängt av den.. Anyway ? det blev till att stressa och ta take-away frukost bestående av två tunnbröd och en banan. Är ganska imponerad då jag anlände till arbetsplatsen 9 sharp.

 

Ansvaret... Det involverar saker som att hålla webben uppdaterad och att lyckas komma med nya lösningar för våra tänkbara gäster/kunder. T ex olika aktiviteter för konferenser. Jag har lyckats skriva ett snitsig (?) text till detta MEN datorn jävlas med mig och tillåter mig inte att lägga upp passande bilder.

 

Igår fick jag paket i brevlådan! Det var mina 3 Queens of the stone age skivor! Jag jublade och jag bär från och med nu med mig dom överallt. Introducerade dem på jobbet idag också. We like.

 

Har en ny hairdo också! Håll i hatten nu för det är lite förändringar jämfört med innan. Inget jättedrastiskt men aningen annorlunda. Min fiffiga frisör Emilia har t o m ordnat lite finesser med frisyren vilket innebär att man kan styla den lite käckt på olika vis. Thanks.


Minnet!?

Gud, jag lyssnar på hunkarna Strokes nu och då slog det mig: Jag såg ju för tusan deras spelning i Hultsfred i somras! Vilket minne man har. Hur kunde jag för en sekund glömma av det? Hemskt. Spelningen var en i raden underbara tillställningar under trippen till Småland. Två saker var dock inte bra med resan;
1. när jag fick kräksjukan
2. när vi körde på en fågel

image64

Ovan: Mina flickor i Hultsfred! We like.

Kärlek till Strokes.

Olycka

RÖV. Igår på träningen inträffade en situation till följd av mitt dåliga omdöme och av ren spontanitet. Vi sprang lite längder på fysträningen igår och hallens förutsättningar för detta är inte idealiska. Why? Golvet är halt som is och väggarna börjar precis utanför sargen. (Upptäckte även att de var gjorda av gips!?) Jag höll en relativt hög fart och när jag skulle bromsa in gick det inte lika lätt som jag förväntade mig. Min tankegång var "Oj, vad halt... och där börjar sargen... bäst att hoppa över och ta emot mig i väggen." Ack lilla flicka så dum du är. Bakom sargen fanns en dold utbuktning av väggen med en mkt vass kant. Denna kant angrep mitt lår. Först kändes det som en reva, det sved mest. Sedan började det bulta och blåmärket var ett faktum. Idag ser det förjävligt ut. Som en ö på mitt lår. Det är svullet och bultar när jag går. Dumjävel har jag sagt till mig själv några gånger nu. Detta hade inte inträffat om vi hade utfört övningen i Wallenstamhallen. I blame you Bollhallen!

Nog sagt om det, var dumt att förlita sig på väggen.

image63

Ni ser... Baad Cake.


QOTSA

Blä. Har huvudvärk och har haft det hela dagen!! Fick gå hem från jobbet, satt bara och suckade och mådde röv.

När jag kom hem så hamnade min nyckelknippa emellan när jag skulle stänga bildörren så den gick sönder.. vad händer?

Aaaj, min töjning blev inte så lyckad senast så jag satte tillbaka mitt gamla örhänge... Baaad Cake. Nu gör det ont när jag börjar töja igen!

Jag har iallafall kurerat mig på bästa sätt för min huvudvärk genom Panodil och en lååång powernap. Jag drömde sjuka saker.

Med tanke på den smärta jag upplevt denna dag tyckte jag att jag var värd något till tröst, så jag beställde tre skivor på
cdon.com :)! Tre Queens of the Stone Age. Jag längtar tills dom dimper ner i min brevlåda.

Hoppas mitt huvud håller för träning ikväll för det känns som att det är behövligt.

Jag åt två knäckemackor nu till lunch (har ingen aptit, är varm + huvudvärken) och nu mår jag illa.. Det här verkar mystiskt.

Endless summer

Jag saknar sommaren!


image56

image55

image57

image59

image58



image60

image61

image62

GE MIG!

Kaos?

Vi torskade igår och det suger. Vi möts igenom på fredag och då finns bara vinna. Nog sagt om matchen, det var sista gången vi förlorade mot Rönnby.

Vädret i underbara Göteborg hade tydligen varit lysande igår, solsken och 13 grader. Västerås är säkert en jättertevlig stad men vädret var rätt taskigt - kyligt, dimmigt och grått.

Som vanligt småtittar jag på Sex and the City i bakgrunden... jag börjar bli jävligt irriterad på Carrie, aka Sarah Jessica Parker (eller på svenska, Carro), hon har ingen stake. Hon är alldeles för töntig och framfusig. Iband kläcker hon dock klitschiga kommentarer :)

Jag börjar få lite lätt panik här över mitt hår. Jag måste klippa mig i veckan, och om inte det hinns med så måste jag iallafall färga håret! Annars komemr jag inte kunna visa mig bland folk.

Jag måste klargöra en sak: Man hör inte av sig till ett engångsragg ett år efter om man inte har haft någon kontakt! Och om man gör det, skriver man för guds skull inte bara förnamnet utan en kort beskrivning om vem man är, t ex "Rasmus från midsommar". Det är inte att räkna med att personen kommer ihåg!

Herregud, nu är jag arg på Carrie igen, vilken bitch. Hon blev arg på sin kille för att han hjälper henne.

Dräp mig, jag måste hinna in till stan och lämna tilbaka en jacka som jag köpte av en impuls.

Time to go.

Va sa du va sa han?!

Det här känns hemskt. Jag känner mig tvungen att skriva så vi får se vad det blir av det.

Jag har köpt nya sunglasses :)! Det behövde jag. Jag har varit väldigt sparsam på senare dar (med tanke på min kommande resa) så jag tyckte att jag var värd ett par schyssta brillor. Nu i efterhand känns det som ett lyckat köp!

 image54

Jag gjorde även något annat impulsartat igår. Jag var på
Tribe och skulle köpa mig ett örhänge att töja med (spiral). Problemet var att det inte fanns i större storlekar än 10 mm (vilket är den storlek jag har nu) så jag fick rådet att köpa tejp och mixtra med, eller såga isär penslar och töja med. Suck tänkte jag och var småirriterad eftersom jag var inställd på ett snyggt örhänge. Jag hade liksom inte orken att kila till Panduro och investera i penslar och sedan ha pyssel emd mig själv - nej, jag behövde ha något nu! Jag har en tendens att bli irriterad/frustrerad om jag inte fr något köpt när jag går på stan, så det slutar oftast i att jag stressköper något i sista sekund. Denna dag sa mitt undermedvetna åt mig att gå till närmsta frisörsalong och göra ett litet hål i örat. So, that's what I did. Ett hål uppe på min öronkant. Spontat.

Så, vad hände då med min töjning? Jag tog tag i saken ikväll faktiskt. Hittade en pensel hemma och la beslag på den. Det var rätt knivigt att lyckas korta av den på rätt ställe, men det blev helt ok (lite längre än beräknat, men den töjer iaf).

Gårdagens citat av Julia : "Va sa du va sa han!?"

Gonatt.

"I'm the king and she's my queen bitch"

15.24 är klockan när jag börjar skriva detta. Jag slutar jobbet 16.00. Ska göra en sista ansträngning innan jag åker hem. För att få ytterligare motivation till arbetet spelar jag nu Kasabians lysande album Empire. Speciellt bra är spåret ?Me plus one?. Det är något Beatles-aktigt över just den som är härligt!

 

Mina önskningar just nu:

-Töja mitt ena öra lite till

-Köpa kläder

-Köpa skor

-Spara pengar

-Åka på roadtrip

-Åka på festival (Borlänge eller Hultan)

-Tatuera mig...

-Gå till final

 

Förutom det önskar jag att en normal arbetsdag är 6 timmar istället för 8. Oddsen för att detta ska inträffa hade inte behövt vara så höga om miljöpartiet hade fått mer inflytande. Besök gärna mp:s sida och läs några goda ord om ämnet: http://mp.se/templates/Mct_78.aspx?avdnr=12307&number=69142

 

Nu är klockan 15.36 vilket betyder att jag får sätta igång med min kraftansträngning. Slut på rasten..


Tattoos

Jag har två tats, men jag känner suget efter en tredje. Den ska sitta på axeln/överarmen/skuldran och vara i färg. Motivet får växa fram en tid framöver, behöver inspiration. Är det någon som är bra att rita motiv?

image52

image53

Ormar

Ormar är DET VÄRSTA som finns. Jag känner ett så starkt hat mot dessa att jag kände att jag behövde avreagera mig lite. Det finns verkligen inget positivt med dom och den som säger "jo, men dom tar ju faktiskt hand om skadedjuren, typ råttor och möss" en gång till får en smäll. Det håller inte. Nackdelarna överväger helt klart denna "fördel".

Nackdelar:
- Dom är äckliga
- Dom är fula
- Dom skräms
- Dom slingrar sig fram
- Dom är giftiga
- Vissa är alldeles för stora och har kapacitet att faktist äta en människa
- Dom kan ta sig fram överallt
- Dom ser slemmiga ut (Ja, jag vet att dom inte är det.)
- Dom verkar ha onda avsikter

En gång i barndom tog pappa med mig på ett "terrarium". Jag hade ingen aning om vad det var då, det lät rätt kul, typ akvarium. Väl där insåg jag att det var en utställning av reptiler, däribland feta ormar!! Att ens pappa var så taskig! Han visste att jag har fobi mot ormar! Vilken elak jävel.. Som att inte besöket var nog, innan jag tog mitt förnuft till fånga och skulle fly fältet försökte pappa tvinga mig att KLAPPA en boaorm!!! Herregud, jag har aldrig haft större ångest än den dagen.

Min första träff med en orm ute i det fria var en sommar för typ 5 år sedan. Jag och min goda vän Sissel var och badade i Finnsjön, en skitmysig sjö i Mölnlycke (där vi bland annat får vårt dricksvatten ifrån, haha). Några andra badande var också där och lekte med sina hundar i sjön. Då utbrister en av dom andra: "Titta, en orm". Jag och Sissel tänkte "Yeah right" och fläkte ut oss för att få lite färg. Typ en minut efter upptäcker vi till vår fasa att en orm-jävel kommer simmandes mot oss och ska precis åla i land! AAHH, jag får kalla kårar än idag! Vi lägger benen på ryggen och flyr upp mot ett berg och då infann dom sig - tårarna. Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv. Det var så jävla äckligt att den hade badat i samma vatten och att den tänkte göra oss sällskap på stranden... Vi avvaktade och återvände till våra saker efter typ en kvart, tjugo minuter. Då förväntade vi oss att den skulle ha bosatt sig i någon av våra skor. Det hade den tack och lov inte gjort.

Asså, VARFÖR finns dom?

Jag har tre olika mardrömsscenarion där ormar är inblandade:

1. Du går på en stig och pratar med en kompis, dvs har tankarna på annat håll, och när du tittar upp hänger en orm ner från ett träd mitt framför ögonen på dig!

2. Du ska gå på toaletten och när du öppnar toalettlocket ligger en boaorm ihopkringlad i toastolen!

3. Du är ute och simmar och mitt framför näsan på dig kommer en orm simmandes och du har ingenstanns att ta vägen. (Om du vänder om och simmar kommer den hinna ikapp dig och bitas/kramas)

Folk kan ibland säga: "Men det går jättelätt att bota såna fobier..."  Men jag har verkligen inget intresse att bli polare med ryggradslösa, musätande monster.  Det finns ingen anledning.

Min kära vän Fanny är djurmänniska och när hon en gång sa: "Ormar är ju jättesöta!" höll jag på att trilla av stolen. Söta!? Så fan heller... Hon jävlades med mig och sa att hon kunde tänka sig att ha en orm som husdjur. Då sa jag att jag aldrig i mitt liv skulle sätta min fot i hennes hus igen. Jag hoppas innerligt att hon inte skaffar någon!

Det finns ju som bekant lite olika typer av ormar. Den värsta sorten är helt klart anakondor (skitstora och tjocka boaormar som faktiskt kan äta en människa).  Om ormen dessutom är albino hade jag dött på fläcken. Fy, en vit eller gul-vit orm är verkligen det sista jag vill träffa. Sliskigt.
Jag vill inte påstå att jag föredrar dom små ettriga gröna snakesen, nä dom är också vedervärdiga.

Mamma har berättat en historia om mig när jag var liten, kanske 5/6 år eller nåt. Vi var i en bokhandel och jag stog och bläddrade i en djurbok. Då dyker en orm upp på ett blad och jag skriker, slår ihop och kastar i väg boken och springer ut ur affären. Varför är jag så rädd? Hände det något i mitt föregående liv? Who knows, I don't like them.


Diskopulver

Idag skulle jag och Parling, en polare i laget se på fotbollsmatch "någonstans i Lindome".... Det tog oss en timma och ett telefonsamtal för att hitta till planen som visade sig vara belägen i Balltorp - "på väg mot Lindome"! Goddammit..

Var dock en mycket trevlig dag som senare avancerades till shoppingmetropolen Nordstan :). Dom enda affärerna vi var inne i var Åhléns och Clas Ohlsson.

Nu har jag firat min kära vän Helena - "Helle da horse", på 20 års dagen. Vi bjöds på skitgod mat och Soda stream vatten :)! Thank you horsen!

Dagens rekommendation: Fall out boy - This ain't a scene, it's an arms race..sweet.

På middagen hos Helle satt vi och pratade lite minnen från Hemsedal 2005... roligast var "bajsmannen". Namnet är ganska avslöjande. Lägenheten med Helle, Slang, Linnet m.fl hade lämnat sin lägenhet olåst och när Helle senare på natten traskade in fann hon något som var slående likt en klick poop på toalettringen. Haha! Vem han/hon var som hade lämnat detta är ännu okänt.

Det var nästan lite hemskt med allt fint som fanns i stan idag... Jag som ska spara mina pengar! Jag ska verkligen göra mitt bästa för att skrapa ihop en budget till USA i maj. Vilka följder får då detta? Jo, jag kommer tyvärr inte kunna se lika fabulous ut som vanligt - dvs, inte förnya min garderob som jag verkligen är i behov av. Den smällen får man ta..

Jag känner mig jättetråkig just nu så jag får be att återkomma när jag har något av värde att skriva.

Tills dess: SE FILMEN SMALA SUSSIE FÖR GUDS SKULL NI SOM INTE HAR GJORT DET ÄN! Det är definitionen av "klockren".

- Om du inte säger var pengarna är så slår jag sönder din tavla på Banarne!
- NEEEEJ!!! (kommer utrusandes ur badrummet i panik för att tavlan ska gå sönder.)

do it for me now.


Oh yes

Jag vill egentligen inte ta ut något i förskott, men det verkar som att min höstdepression är över! Jag har längtat efter denna stund i fem månader nu och äntligen är den här. Religion är skitsnack, vägen till lycka är våren. Det är klyschigt, men det hörs bannemej fågelkvitter vart man än går!
 
Tips för att öka vårkänslorna:

- Håkan Hellström - Äntligen på väg
- Allt annat med Håkan
- Fall Out Boy
- Åka inlines (när gruset är borta)
- Promenera
- Köp vårkläder
- Köp vårskor

 

Vad är då det bästa med våren?

  • Sommaren är på väg
  • Man har lite lättare att gå upp på morgonen
  • Man slipper jobbiga vinterjackor/skor
  • Man hittar på mer saker
  • Man är glad
  • Alla andra är glada
  • Det är fint väder god dammit.
 

Skickar en hälsning till mina vänner på resande fot! Saknar er.

 

Peace & Love


Hurra för mig

Måste bara säga att jag är så glad! Visningen jag hade idag gick jättebra och jag är rätt imponerad av mig själv.


Ehh.


image47

Detta gjorde mig lite fundersam. Varför sitter det en bit toapapper på min badrumsvägg? Hur kom den dit?

!!! OBS !!! Satt och tittade på gamla bilder, den här behöver knappast beskrivas. Jag minns det som igår.. Någon som är förvånad?
image48

Haha. Nästa bild i vad som tydligen kom att bli ett bildspel föreställer syrrans psycho till hund, Buddy. Än så länge är han valp och bits.

image49

Hmm, jag har de senaste dagarna varit okristligt trött. (Förlåt att jag somnade under 100 höjdare Sars!) Min dagsrytm är skev. Jag blir pigg på kvällarna, efter träningen och somnar senare än planerat. Sen är det i princip toryr varje morgon. Jag försöker lura mig själv med att jag har gott om tid så att ag kan snooza ett bra tag till. DET ÄR DEN BÄSTA TEKNISKA FUNKTION SOM NÅGONSIN UPPFUNNITS! Jag njuter av den extra sömnen ända tills min omedvetna ångest väcker mig till liv. Sen förskjuts mitt tänkta schema. Det är nästan så att jag får ångest nu ikväll bara för att jag vet att jag kommer vara trött som ett as imon. 

Min fritidssysselsättning de senaste dagarna:

 image51

Det är kungligt! Jag ska nog vara så djärv att jag ser ett (eller två avsnitt) innan läggdags.

Dagsrapport

Nu är jag äckligt mätt. Pappa bjöd mig på lunch och vi valde det mest onyttiga alternativet ? Beckmans vid Bögatan (haha)! Det ångrar jag nu. Känner mig uppsvälld och slö. Mina sista fem minuter av rasten ska ägnas åt bloggen.

 

Imorse sa min chef:

Jo Karin, du kanske får ta en visning imon...

Visst, svarade jag och kände mig arbetsvillig.

 

Vad betyder då detta? Jo, jag ska träffa en potentiell kund och visa upp min säljande look. Jag är väldigt nervös eftersom jag inte har den blekaste om vad/hur jag ska göra. Krävs det någon formell presentation eller är det ett mer avslappnat möte? Detta är frågor jag skulle behöva ställa till min boss, MEN han har åkt iväg. Kommer nog tillbaka imorgon (?). SOM TUR ÄR kommer jag förhoppningsvis inte vara själv. Jag hoppas inte min kollega sviker mig. I need the support.

 

I övrigt:

Jag kom upp ur koman mycket tidigt idag (!) vilket resulterade i ankomst till jobbet 15-30 minuter tidigare än de senaste veckorna. Egentligen borde jag varit där mellan 45-60 tidigare eftersom jag idag gick upp 45-60 minuter tidigare... Men det är tanken som räknas. Frågan är varför jag är så långsam på morgonen! Bara tanken på att stressa de sista tre minuterna innan jag måste åka är tröttsam. Kan jag inte inse lite tidigare att jag kanske ska göra det jag ska istället för att tänka på annat. Fy mig. Men idag var jag duktig.


Duktig.

Igår hände det igen, jag lyckades få mitt inlägg att försvinna. Jag hade bara inte ork att skriva ett nytt. Nu avnjuter jag mitt morgonkaffe och spanar ut på vårvädret! LOVELY. Det var något av det bästa på länge i morse när jag klev utanför dörren och kände vårluften, det var inte kallt och man känner en viss optimism inför dagen!

 

Är mycket stolt över mig själv eftersom jag inte snoozade EN ENDA GÅNG!

Back to work.


Koolt

Det blev något fel häromdan när jag skulle logga in så jag tvingades byta lösenord! Ingen bra reklam för blogg.se...

Jag är så nördig. Har tillbringat hela morgonen med att sortera all min musik i mappar för respektive grupp/artist (+att jag har lagt till en bild för varje mapp). Jag kommer inte på vad man ska kalla mitt beteende. Det är likadant när jag lägger in musik på iPoden. Där måste all information finnas med för att det ska gå att lyssna på (ink. bild).
Om det skulle fattas t ex namnet på albumet blir det bråttom att korrigera. Jag måste helt enkelt ha allt samlat på ett ställe - och det ska se snyggt ut. 

Ett problem som hör till detta är att när man bara har enstaka låtar av en grupp/artist ser det fult ut, det skär sig och skapar kaos i systemet.

Förra helgen inledde jag ett annat kontroll-relaterat projekt; Att skriva ut låtlistor på datorn i samma teckensnitt och layout till mina brända skivor. Är mycket nöjd med resultatet.

På söndag ska jag klippa mig! Mitt obeskrivliga kalufs jag har odlat nu går mig på nerverna så jag ser verkligen fram emot nyfriseringen!

Jag vill tatuera mig igen!! Ska titta ut nåt schysst motiv o spara lite slantar, sen fan.

Bite me

Med tanke på gårdagens urladdning tänkte jag lätta upp stämningen med ett skämt:

 

Det var en gång två elefanter som var ute och flög.

-         Du har en bulle i örat, sa den ena elefanten till den andra.

-         Va? svarar den andra.

-         Du har en bulle i örat!

-         Va?!

-         DU HAR EN BULLE I ÖRAT!!

-         JAG HÖR INTE VAD DU SÄGER FÖR JAG HAR EN BULLE I ÖRAT!


Helvetes jävla fan

Det är dagar som denna man känner för att gå ut och supa skallen av sig. Jag vet inte ens vad jag ska säga, fuck.

Det känns som att jag är osynlig, att det inte är någon som bryr sig. Jag känner mig som världens mest invalida människa som inte kan göra något på rätt sätt. Jag suger helt enkelt. Allt suger. Och det som suger mest är att mina loves inte är här. Jag saknar er!!! Kom hem nu. Är hjärtligt tacksam över ni av mina vänner som finns här hemma, ni gör livet otroligt mycket bättre. Love.

Arg, frustrerad, ledsen, vansinnig, uppgiven, förvirrad och irriterad. Om man rör ihop det till en enda röra och tillsätter känslan av att inte veta var man ska ta vägen - ungefär så mår jag idag + att jag är feg.

Räcker nu..

Strumpsortering, part 1

Första etappen i mitt strump-projekt är nu avklarat, jippie! Fick ont i ryggen som konsekvens av att jag satt på en väldigt låg fotpall och böjde ryggen skevt. Inte bra. Det känns bra att det går framåt. Något annat som känns bra är att jag på allvar hittade ett par lila/rosa sockar med "tassar" under! Ni vet såna halkskydds-tassar så man kunde springa på parkett när man var kid utan att halka. Dom fick följa med påsen med strumpor jag inte skall spara.

Idag har jag investerat i en ny mobil! Kommer vara sysselsatt ikväll känns det som. Man måste kolla alla funktioner som finns. Av vad jag sett hittills så skiljer kalendern på den gamla och nya. Jag är lite orolig för hur bra jag kommer komma överens med the new one. Jag hade nämligen en väldigt bra relation med den gamla. See you in heaven..

Tjing

That sucks

Jag har inlett ett väldigt dumt projekt. Inte dumt i sig, men dumt eftersom jag inte orkar slutföra det. Det började med att jag i lördags skulle vara sinklädd på Marcus födelsedag och behövde då ett par benvärmare. Klockan var väl ungefär fem i 6 och bussen jag skulle ta gick 6.
Karin : Mamma, har vi några benvärmare någonstanns?
Mamma: Nej, och det kan vi inte börja rota efter nu.
Karin: Nähä.

Innovativ som jag är sprang jag upp på mitt rum och började gräva i min strumplåda i garderoben. Jag kom på att ett par mörka USA-sockar (minns ni dom) nog är ett bra virke att bygga benvärmare på. Efter att ha kastat ut alla tunna sockar jag äger och några par tennissockar hittar jag dom - ett par USA-sockar. Vilken lycka! Jag hämtar en sax och lyckas åstadkomma ett par hyfsade benvärmare. "Det är nog ingen som tänker på hur dom ser ut egentligen".

Detta utgjorde alltså grunden till mitt nya projekt: Att rensa bort alla slitna/fula/gamla strumpor jag inte använder. Det har jag som sagt ännu inte tatgit tag i, men lovar att komma med uppdatering så fort något nytt sker på området.

Dimanche

Istället för att vara intellektuell och läsa bok hamnade jag istället här, vid datorn...som vanligt. Det är bedrövligt från min sida. Tänk om man inte hade haft det där suget efter datorn typ "Har dom skrivit något nytt på den sidan tro? Det har dom visserligen inte gjort på en vecka men det är säkrast att kolla, ifall det har kommit något nytt just idag."

Annorlunda var det innan jag hade min baby (laptopen). Då blev det avsevärt mindre tid framför skärmen eftersom familjens stationära dator är på nedervåningen, vilket inte är lika kul som att ha en bärbar som man kan sitta med var som helst. En annan störande faktor med den datorn är att mitt päron till farsa då och då lyckas röra till det rejält på datorn, dvs. "råkar" trycka på vissa knappar som resulterar i att saker man har sparat försvinner, Internet ser annorlunda ut mm. Det är bland annat därför jag från och med nu har förbjudit min käre far att fixa med elektoniken i vårt hem. Mamma säger att det bara finns en som är mer oteknisk än pappa, och det är hans lillebror.

Söndag... Dessa söndagar, jag säger då det. Det går inte att komma ifrån dn krypande känslan av ångest för att det imorgon kommer vara måndag och första dagen på en ny vecka. Jag hoppas för guds skull att mitt projekt på jobbet kommer ta slut snart så jag får en ny (rolig) arbetsuppgift. Jag saknar faktiskt gymnasiet. Det var så slappt och mysigt. Det var visserligen dagar man bara hatade, uppgifter man ville kräkas på och läxor man ville bränna upp. Men annars var det riktigt mysigt. De tidiga träningarna på onsdags morgon, svenskalektionerna med Anna- My, filosofi-debatterna som urartade varenda gång..those were the days.

Något jag är rent ut sagt överlycklig för är att det är på väg att bli vår! Det är utan tvekan den tiden på året som är bäst. Vädret är fint, folk är glada och man har sommaren framför sig. Jag är nämligen en utav dom som drabbas av typ höstdepression och därför känns det helt underbart med vår.

Min plan är att spela en omgång harpan innan jag slocknar. image45

Sen är jag nöjd :)

Tv and me

Igår missade Frölunda slutspelet i hockeyn. Idag stog det klart att Partille kommer hålla till i tvåan nästkommande säsong. Och ikväll slog det mig att jag glömde min sista dosa snus på restaurang Etc. Grande. Vart är världen på väg?

Denna kväll kom att bli mycket trevlig. Födelsedagsbarnet Marcus böd hem till fördrink i hans unkarlslya och sedan liftade vi med Fredrik till restaurangen. Åt en pastarätt av hög rang. Denna restaurang borde ALLA testa. Kanonmysigt. Jag lämnade sällskapet under tidigare delen av kvällen med tanke på morgondagens match.

Veckans mest avundsjuka blickar: Var idag riktade mot Axels tallrik! Han hade varit så klyftig och beställt en
grigliata di pesce e crostacei, vilket innebär en gudomlig blandning av grillade fisk och skaldjur med vitlöksbröd och sallad. Alla i sällskapet sneglade på hans tallrik medan man själv tittade lite skeptiskt på sin egen tallrik med pasta. Visserligen är pastan på etc. skitbra.

Har fått Boxer på rummet idag :) Fancy... Speciellt bra är att min favoritkanal Animal planet ingick i paket ! Kollar faktiskt på det nu, i bakgrunden. En jättesöt valp har räddats av en kille!! Sött.

Nu ska jag avsluta kvällen med en omgång Pizza Frenzy! Det är ett riktigt snitsigt dataspel. Väldigt simpelt men ack så beroende framkallande..  Hämta hem det här:
http://www.arcadetown.com/pizzafrenzy/game.asp Det är gratis och en riktig höjdare vill jag lova.

Ahhhhhhh!!!!!!! Jag ångrar det jag sa om Animal Planet. Min största fobi är nämligen ormar och just i detta nu bomaderades rutan med en massa farliga ormar! Dom borde skjutas.

Vaknar 07.15

Uppe i gryningen denna lördag. Fråga mig inte varför! Vaknade av att det var barnprogram i bakgrunden (vilket fick mig att inse att jag glömde stänga av tvn igår - igen!!) Nu tittar jag lite lätt eftersom programmet hette Justice League och min käre BATMAN visade sig vara en del i denna liga! Bäst att kolla så att han gör ett bra jobb. Ligan består av massa superhjältar som enats och bekämpar ondska.

Förut var en det en av hjältarna som använde sin superkraft och läste sin fiendes tankar! Det var rätt coolt med tanke på att han bara satte händerna på hans huvud och kunde sen bända upp huvudet och kliva in i skallen. Väl inne såg han först lite röda slamsor och sån där typisk "hjärnvägg". Sedan öppnade han en stor port/dörr (?) och kom in i en stor sal. Det var ingen där, förutom att en falk kom och rev honom. Han fick ont och då blev han anfallen av hundratals falkar... Sen övergav jag serien och hämtade datorn.


Nu börjar Lassie! Den är så härligt klassisk. Killen som är huvudrollen, Timmy, har en himla inlevelse.. Även när man inte behöver ha det. Nu sa han till exempel "Holy Ballonie!". Haha.

Ååhh, dom drog just ett torrt skämt som jag inte kan återberätta! Detta mina vänner är flera gånger töntigare än Seventh Heavens moralkakor. (Seventh Heaven är för övrigt en sjukt bra serie, inget ont om den)

Ang. min krock igår. Jag skyller på Mölnlyckes förbannade parkering! Den är så smal. Jag hade parkerat och skulle backa ut och räta upp bilen.. Precis när jag börjar backa och har kommit ut en halv meter kommer en annan bil körandes på parkeringen. Dragkroken på min bil åker in i den andra bilen. Med andra ord, jag körde på honom. Han verkade rätt förbannat till en början, men blev rätt lugnt sen, han var mest irriterad för att det var fredageftermiddag. Han sa: "Varför tittar du inte när du backar ut?" Jag tittade visst! Men tack vare att det stog en fet minibuss parkerad bredvid mig såg jag inte skymten av hans bil. Och jag höll inte ens någon hastighet, kanske 3-5 km/h...max. Att hans bil fick skador berodde på att hans hastighet var rätt hög (han själv påstod ca 10 km/h när vi fyllde i papprena, jag orkade inte diskutera.) Beviset kan man se på min dragkrog som är skev eftersom han körde på den (i en hyfsat hög hastighet.) Förresten var det hans firmabil så egentligen, give me some slack, det var ju för fan inte meningen. Anyway, jag planerar inte att backa ut i någon annan den närmsta tiden så ni som är ute och kör kan vara lugna, it won't happen again.

Shit, nu blev det spännande på Lassie så jag får återgå till det nu.

So long

Bråttis!

Med inspiration av min comrade Sars ?coop blogg? (bör besökas: anpassad.blogg.se/coop) har jag idag dokumenterat min dag på jobbet.

 

12.18. Hungrig som ett as. Vill inte äta med bitchen från städ så det är därför jag väntar. Skriver en handbok om städning och tog nu en snus i ett försök att lindra hungern.

 

12.19. I morgon fyller Marcus år, ska köpa en gåva till honom sen.

 

12.23. Hör på radion (P3) att en snubbe gjort om stamplåten ?I?ll fly with you? med Gigi D?agostino till en akustisk ballad.

 

12.28. Pappa ringer och frågar om jag har ätit. (Det har jag fortfarande inte gjort) Han och Calle (snickar?n) skulle köpa mat och komma hit att äta. Jag blir glad för jag slipper äta resterna jag hade med mig från igår J.

 

12.31 Kommer på att jag ska utforska gruppen Kaiser Chiefs.

 

12.42. Haha. Programledaren på radio sa fel. Hon sa ?bråttis? istället för ?brådis?!

 

12.43. Orkar inte jobba mer.

 

12.52. Jobbar på, skriver om städning.

 

13.00. Pappa borde vara här nu.

 

13.23 Har ätit nu! Mätt!!! En snus på det..

 

13.37. Har jobbat på bra J Min chef kom nu.

 

13.54 Marcus ringde nyss. Han fyller ju år imorgon. Fördrink hos honom kl. 19.00. Han behövde smak-/köpråd! Han var på väg att köpa en röd cardigan vilket jag rekommenderade honom att göra. Marcus passar i rött.

 

14.19 Vart på kisserian.

 

14.20. Har faktiskt jobbat på bra men vill hem.

 

14.38. Hälsade på en kompis till pappa, Ragne. Han sa att jag var väldigt liten sist han såg mig. Pappa bad mig även vara taxichaufför nästa fredag. Han och några jobbarkompisar ska supa till.

 

15.13. Fikat, tårta + bulle.

 

15.15. Bestämt mig för att sluta dagen kl. 16.00.

 

15.32. Trodde ankorna som brukar vara utanför mitt fönster hade dött, men dom dök upp. Dom dyker ifrån kanten, rätt gulligt och klumpigt ser det ut.

 

15.42. Pappa åker (ser jag igenom fönstret), han som skulle vänta på mig..

 

15.49. Bara 11 minuter kvar J

 

15.59. Snart så?.

 

Idag hände något hemskt! Jag KROCKADE för första gången i mitt liv (när jag körde)! Fy faan asså... Inte coolt. Hamnar helt klart på veckans utelista.


Morgonpasset!

God morgon!

 

Anlände just till min arbetsplats – the office. Jag blev beordrad att ta det lugnt fram till klockan 9. Och vad är då bättre än att blogga?

 

Jo ni förstår, igår skulle jag köpa en linsrengörare till vår cd-spelare (jobbets). När jag gjorde det skulle jag även ta kvittot på den så att jag skulle få ersättning. SJÄLVKLART glömmer jag att ta kvitto (för vem tar kvitto liksom?). Anyway, skivan kostade endast 99 riksdaler så det är ingen fara på taket. Det är till ett bra ändamål. Tro det eller ej, men rengöringsprocessen pågår i detta nu! Lovely. Jag ska låna med den hem och göra rent mitt PS2.

 

På vägen till jobbet lyssnade jag på ”morronpasset” i P3! Det är något jag rekommenderar alla till att göra! Speciellt bra är tävlingen ”Djur på spåret”!