Med tanke på..

Oh lord, var det någon mer än jag som såg dokumentären "Sverigedemokraterna" på tv4 igår? Något av det värsta och samtidigt skrattretande jag sett. Fruktansvärt motsägelsefulla människor var representerade i programmet och gjorde stundtals bort sig rejält. Ta till exempel tjejen som varken ville ha in invandrare eller ha kvar dom som redan fanns i landet. Hennes brutna svenska talade om att hon själv  invandrat till Sverige. FY FAN VA SKRATTRETANDE! Hur kan man med att ha sådan dubbelmoral i en sån fråga? Och allvarligt talat, snacket om att invandrarna ställer till oreda och kriminalitet är sån bullshit. FÖRDOMAR. Sluta vara så trångsynta och fundera istället på vad Sverige har åstadkommit tack vare det mångkulturella samhället.

Jag är sjukt upprörd och vet inte ens var jag ska fortsätta - listan är lång på saker som kan ifrågasättas.
Att partiet säger emot sig självt är uppenbart med tanke på att dom godkänner båda brottslingar och invandrare i sitt parti. Kanske har dom med dessa personer lyckats se "behind the scenes"? Sett vilken kompetens och människa som faktiskt finns bakom en ridå av stämplar.

Det mest patetiska var en manipulativ snubbe som med busenkla knep skulle få Sverigedemokraterna att värva medlemmar. "Smicker fungerar..."  var en av hans briljanta idéer. Samme man visade sig även ha ett imponerande brottsregister som idag är "glömt", till skillnad från en partimedlem som också hade ett lastat register (han hade dock hållit det hemligt, how sad...) men som fick lämna partiet. Smicker-killen hade ju hamnat i fel umgänge när han var ung, stackars ponke... Det kan möjligtvis inte vara så att det är den andre mannen också hamnat fel i unga dagar? Och många andra kriminella också för den delen? Keep up för fan. Killen har ju ingen som helst moral i kroppen med tanke på att han själv har gått igenom en jobbig period och sedan bara kastar skit på andra som råkat ut för samma sak.

Hade varit intressant och se hur dom har tänkt sig ett fungerande modernt samhälle utan inslag av andra kulturer än den svenska. Låt oss leta fram hacka och spade och bygga upp en industri á la 1850-talet. Vrid tillbaka klockan och gör ett nytt försök.

Kiss kiss bang bang

Kommentarer
Postat av: Anonym

i here you sister! Så jävla patetiska människor! Att dom inte skäms. Fyyy

2007-02-08 @ 22:10:47
Postat av: marcus

Den var skrämmande! Såg visserligen bara en halvtimme av den. Deras retorik påminner så sjukt mycket om tyskarnas undar nazismen. Jag blir rädd.

Postat av: marcus

tänk på att jag fyller år snart! I can't stress this enough!

2007-02-12 @ 10:10:38
URL: http://starcke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback