The translation

Att vara onykter...


Första stadiet-SMART

Fyllans första stadium utmärker sig genom att du plötsligt har blivit en expert på allt som finns i detta universum. Du vet att du vet allting, och du förmedlar all din kunskap till vem som helst som kan tänkas lyssna. I detta stadium har du alltid rätt, varpå personen som lyssnar alltid har fel.


mangan,jag o robban

Andra stadiet-SNYGG

Andra stadiet börjar med att du inser att du är den snyggaste personen i hela baren och att alla andra tycker om dig. Du kan gå fram till vilken främling som helst ty de älska dig och vill gärna prata med dig. Kom ihåg att du fortfarande är smart och kan diskutera vilket ämne som helst med lätthet.

undeland,elin o carro


Tredje stadiet-RIK

Plötsligt har du blivit den rikaste personen i världen. Du kan bjuda samtliga personer på drinkar och öl. Du kan också slå vad i detta stadiet, och eftersom du fortfarande är väldigt smart så kommer du att vinna alla vad också. Det spelar ju ingen roll hur mycket du satsar för du har ju obegränsat med pengar.

167792-18

Fjärde stadiet-ODÖDLIG

Du är redo att mucka gräl med någon och alla, speciellt de som du har diskuterat med eller slagit vad med. Orsaken till att du kan mucka gräl så bekymmerslöst är att du är odödlig, ingenting kan skada dig. Du är inte ett dugg rädd att förlora, ty du är fortfarande smart, rik och otroligt mycket snyggare än dem på alla vis.

anton


Femte stadiet-OSYNLIG

Detta är det sista stadiet av fyllan. Nu kan du göra vad som helst, för ingen kan se dig. Du kan dansa på bordet, du kan gå hem längs gatorna och sjunga så högt du bara kan, ty ingen kan höra eller se dig. Och eftersom att du fortfarande är den smartaste personen kan du texterna till alla låtar du sjunger.

carro o jag

emelie o maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback