Good to see ya, wouldn't wanna be ya!

Här i USA är alla så snärtiga. När du kommer in i en affär är personalen i ditt fejs och säger "Hi, how are you today?". Har fortfarande inte riktigt fått nåt flyt i mitt svar. Första gången lät jag ungefär såhär; H-h-hello i'm f-fine...med ett lätt darr på rösten. I kassan är dom trevliga och tar god tid på sig. Folk på stan är också trevliga, förutom dom två nördiga 16-års killarna som frågade oss vid två olika tillfällen om vi ville hänga med på party ikväll. Nej tack.

Ångesten börjar krypa fram. Har fyndat en hel del och pengarna försvinner! Det är visserligen jämförelsevis billigt här jämfört med hemma. I like it. Har hittils bara gjort en tabbe och det vara att köpa en bikini som inte satt lika bra när vi kom hem. Den ska jag lämna tillbaka så då får jag 80 dollar extra :) Det känns lite bättre då.

Igår var vi i Altlantic City. Där finns massa kasinon men jag och mademoiselle Louise är ju inte 21 år än, sadly. Vi fick helt enkelt joina Doris och Christian på beachen och där levde vi loppan och tog en del heta bilder..

image101

Ceasars

image102

Louise

image104

Louise håller utkik.

image105

Picture of freedom.

image106

Cake's a cool bitch

image107

Look over there!

image108

Picture of freedom 2.

image109

Trump is the man.

Senare på kvällen visade jag och Louise vår heta investering för Dan! Det är ett par "drinking glasses" som är hur heta som helst. Det är som ett sugrör format som ett par brillor :) Världens partytrick. Förvänta er att se mig med såna här i baren när jag kommer hem!

image112

Drinking glasses på sniskan.

Idag var vi inne i Philly och spatserade runt på stan (och fyndade). Jag brände mig i nacken och på axlarna...som vanligt. Solen ligger på ganska bra och det pendlar mellan 25-30 grader. Kanon. Vår lunch åts på Cosi, schysst ställe emd goa mackor. I den mackan jag och Louise åt var det bl a mozzarella och basilika. När Vi upptäckte den ljuvliga basilikan kände jag begär att göra en topp tre lista på mina bästa kryddor. Here it goes:

1. Vitlök
2. Oregano
3. Basilika

Nu är det läggdags men räkna med fler charmiga bilder likt den ovan. So long.

Kommentarer
Postat av: hiller

Ser riktigt härligt ut!

Postat av: Sars

GIRL! Vilka supersköna glasses! fräsigt värre!
Grymt att du har kul där borta, fast jag längtar ändå till din återkomst babe! carpe diem. every day

2007-05-14 @ 13:21:36
URL: http://anpassad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback