Det bästa någonsin. Verkligen.

Egentligen är du inte kär i mig
Och egentligen
är det okej med mig
För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv
(jag tänker alltid på dig i april)

Minnen av Aprilhimlen, Håkan H.

Kommentarer
Postat av: losse

hello baby! jag fick ditt sms häromdan, ledsen att jag inte svarat! har jobbat mycket nu i veckan (allt för att få ihop mer pengar så att jag kan spendera friskt när ni är här), och så kan jag ju inte skicka sms till utlandet. hur som helst, nu är det bara några dagar kvar! whoho! har du lust att höras på lördag? mamma undrade även om ni har lust att hänga med till lancaster onsdagen efter ni kommer och se på en amishgård ( tror det är en guidad tur..) tänkte att det kunde vara lite kul, + att jag jobbar 12-19 den dagen så jag kommer inte vara hemma. men det är upp till er! det är med swea dock så hon ville helst veta imorgon (hoppas du får detta innan dess!) puss!

2008-04-18 @ 04:59:46
Postat av: cake

Louise!! för min del låter det prima med en guidad amish-tur. Ringde just emilia och hon gillade det! så hälsa DJ dorre att vi är på! tror du att vi kan höras på söndag istället? kommer nämligen inte vara hemma på hela dagen :S! jag skickar ett mail till dig på facebook också! tänkte på om du hade lite beställningar att göra? men som sagt, kolla din facebook! :) puss

2008-04-18 @ 16:23:05
Postat av: losse

i will min darling. ja jag tror jag har en liten beställning att göra:) jag skickar på facebook! och jag ska hälsa dorre.

2008-04-18 @ 17:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback