Nä men vi kör på med temat.

Rock'n roll är höstens tema för den som missat det. Det gäller att se allt ur ett annat perspektiv, det gäller att tänka rock'n roll.

Det var just vad jag tänkte imorse när grön express svischade förbi mig när jag precis kommit utanför dörren. Inte sprang jag för att stanna den och inte heller skyndade jag mig ner till centrum för att hinna med den från centralen. Jag gick helt enkelt in i mitt hem igen och satte på ett avsnitt Roll on.

Kan även passa på att meddela att mina otroligt rockiga skrapsår nu börjar bilda ännu rockigare ärr.

...

Fick idag ett sms från en vän som för tillfället bor på annan ort. Detta sms avslutades med:

Jag tänkte komma och förgylla era liv nästa helg! Ska vi snapsa på fredag???

Sånt gör mig glad. Det riktigt ryckte i mungiporna när jag läste det under min mattelektion. Själva grejen med att använda sig av ordet "snaps" är att det är så himla roligt! För x antal veckor sedan var personen som skickade smset, hennes kompis och jag och såg Chris Lake. Denna kväll var trots en ganska långsam uppladdning riktigt rolig. Chris var gudomlig och warm-upen och efterakten hade även de bra puls. Nattklubben i fråga hade koll på läget och stängde 05.00 vilket passade vårt partymode alldeles perfekt. Eller??
När lamporna tänds kilar tre trogna klubbare upp på övervåningen och hamnar på något sätt i baren. Och på samma konstiga sätt beställs tre delikata shots i form av Apple Sourz. Ca 05.30 beger sig skaran till.... jag ska vara ärlig, det är jävligt suddigt. Det viktiga är att hemkomst till lägenhet i Mölndal sker ca 06.00.

När det dagen efter ska återberättas för en i gruppens partner meddelas:

- Ja och när det stängde kl. 5 så tog vi varsin SNAPS!

För jag har hört att snaps är det nya shot. Anyway. Snaps it is.



Chris Lake


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback