Så här är det.

Mötte upp Slangen idag för en lättare lunch samt kvalitetstid. Vi gick till ett fantastiskt hangout på Chalmers, minns inte vad det hette, där två vänner till oss arbetar. Det blev skvaller, mestadels om innebandy och allmänt om folk! Efter lunchmackan gick Slangen och jag längs Chalmers gator och tittade på folk. Vi började jämföra chalmerister med handelsnissar.

Ryggsäck vs. Portfölj
Bakåtslick vs. Ostylat
Skjorta vs. Svart t-shirt

Efter en kort analys kom vi fram till följande:

En chalmerist kan ha både långt och kort hår, men kännetecknet är att garnet i nio fall av tio icke är iordninggjort, dvs inget vax, spray osv. Det är inte heller ovanligt att chalmeristen fortfarande klipper sig hos mamma och då snackar vi klippa topparna. Hårfärg = råtta.
Ryggsäcken är obligatorisk, liksom en svart (urtvättad) t-shirt, gärna med ett tryck föreställande ett hårdrocksband och/eller tv-spelsprofil.
När vi kommer till chalmeristens beteende enades vi om att en nolla upplever sin s.k. wild and crazy period vid påbörjad utbildning på Chalmers. Har tidigare inte varit den som gått på krogen fredag lördag utan utvecklar detta beteende som chalmerist och då är det studentklubbarna på Kåren och liknande hak som gäller.
Många gånger ser vi också att chalmeristen just tagit studenten och fått mersmak av naturstudierna.

En kort analys som sagt.

...

Lemon Tree (Mr Pits House Parade remix) - Marcel Woods


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback