Philosophy.

"Livet är det som händer medan man smider andra planer."

// John Lennon.

...

Här sitter jag i matte-/franskalärarinnans pad och utnyttjar gästfriheten exemplariskt. Har intagit en bit frukost av finaste sort och rundar nu av detta med bryggkaffe. Småkikar på My Super Sweet 16 och känner hur koffeinet sätter i gång hjärtklappningen. Vilken härlig morgon!
Har redan agerat taxidriver åt just värdinnan G. En akademiker som hon tar jobbet på största allvar och låter alltså helgen få en touch av John Bauer. Vi insåg att det kunde vara trevligt för mig att ha tillgång till Bettan medan lärarinnan jobbar, mest för att kunna socialisera med resten av Selma. Därför körde jag alltså fröken till skolan för att sen orientera mig själv hem till the pad. Och SOM jag lyckades. Inte en enda felkörning! Jag kom till och med ihåg att stänga av strålkastarna på Bettan, vilket är helt olikt mig.
...

När jag igår anlände till Sveriges Jerusalem möttes jag av två tomtar på Jönköpings resecentrum,

"Vad har du på dig?!"
"Vad handlar plastpåsen om?"


Själv hade jag laddat på bussen med diverse FETA housen och Redbull (den stora burken) och fredagskänslan var brutal. Tack Selma G och Selma B för det varma och välkomnande mottagandet.

Vill bara klargöra att min outfit inte alls var så tveksam som miss G påstod! Det var mina Challsbyxor (blå adidas) som fick henne att höja på ögonbrynen. Kanske inte så himla high fashion som primadonnorna hade förväntat sig, men detta kompenserade jag med mina shades från Versace. Fröken Gratjova tog genast tillbaka sin skeptism och vi kom överens om att jag bar upp outfiten väl. Label shades är livets grej.

Och in my defence när det gäller plastpåsen från Åhléns så kompletterade den resten av outfiten perfekt. 
...


Kommentarer
Postat av: Anna

Kan John Lennon svenska?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback