El.

Förbannade el-beroende!!! Ställde mig i köket med förkläde för att laga en läcker middag som jag skulle bjuda stjärten på. Men tro fan att jag ser lamporna på spisen slockna och lyset över diskhon dämpas. "Tydligen strömavbrott i huset". Men vid en blick från min balkong ser jag alla förbannade grannars julstjärnor lysa som aldrig förr. Fyfanfise... strömlösheten är alltså begränsad till bara mig. Lyckas lokalisera elskåpet i cribbet och finner en träplatta med ett par gråa pluggar, en svart metallbox och en grå lucka. Ringer pappa med gråten i halsen för jag inser att inom detta området kan jag ingenting! Enligt instruktioner byter jag "proppen" som tydligen var trasig och återfick min el. Skyndar in i köket för att fortsätta den påbörjade matlagningen och as I was on fire så händer samma grej fem minuter senare - allt släcks! Denna gång var det en annan propp som gått och jag upprepar samma procedur som innan och får som utlovat elen tillbaka. Men jag hann inte längre än in i nästa rum. Once again I was standing in the dark. Nu var mina två enda reservproppar förbrukade och jag satt hjälplös vid mitt element, eftersom det plötsligt kändes väldigt kallt och ensligt i lägenheten. Ca 2,5 timmar senare anländer min fader med fler proppar och en mer grundlig undersökning av vad som är galet med min strömanvändning. Efter första anblick drar han slutsatsen att fel typ av propp sitter i på ett av ställena och åtgärdar detta med att byta till en tåligare propp. Who's your daddy?

Medan jag väntade strömlös på pappa tänkte jag spendera lite kvalitetstid med datorn då tvn inte fungerade. Men TYDLIGEN kräver mitt modem en strömkälla vilket för mig innebar umgänge med Harpan, Hjärter och Spindelharpan. Och ska jag vara ärlig var det riktigt komfortabelt. Jag, en patiens och värmeljus i mörkret.
...



H.O.N. - Tocadisco.

...

Kommentarer
Postat av: slow

who's your daddy

Postat av: gäääfet

skall jag bygga ett modernt elskåp till dig =) :P

2009-12-08 @ 10:09:02
Postat av: cake

ja gäfvert - ja! du ska se detta gamla renässans-skåpet :S haha

2009-12-08 @ 21:44:26
Postat av: gääfet

Jag får komma o inspektera det ngn gång så kan jag fixa det, lätt som en plätt! ah! Hata proppskåp liksom. såååååå old! :P ah!

2009-12-09 @ 12:39:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback