Lame.

Nu, på min första snooze för dagen drömde jag att jag träffade två karlar för första gången, skulle ta i hand och sånt. Kille nummer två var bara för lame! Han tog inte tag ordenligt i handen utan där låg den, som en förlamad säl min i min framtass. Skitäckligt! Lär man sig inte att ta ett fast handslag när man är liten?
...

Kommentarer
Postat av: sofi

hahah! det måste vara bland det minst mysiga som finns - folk som inte vet hur man skakar hand ordentligt, euw.



och jag kom ihåg vad jag drömde inatt nu när jag läste det här (vet inte vad som har hänt, jag drömmer galet mycket nu för tiden. tack gode gud har ingen handlat om vår käre vän rietbergen än, men det är väl bara en tidsfråga?) - det var i alla fall lagom stört kan man säga. jag och hela familjen simpson sprang runt i en tom stad och blev jagade av små konstiga monster, som egentligen mest såg ut som moln eller damm. de åt i alla fall toalettpapper och blod, men började bli lite nyfikna på oss också. det enda sättet att rädda sig var att knäcka ett ägg över huvudet. men självklart fanns det inga kvar till mig :s

haha, undrar vad en typ psykolog/drömtydare skulle ha att säga om det där :')

Postat av: cake

haha! jag undrar vad det är som får en att ta ut svängarna så mycket i drömmarna? sjukt roligt. :) rietbergen får gärna hålla sig borta från mina drömmar! usch och fy.

2009-09-27 @ 23:19:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback